|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: So Jan 14, 2006 7:51 pm Predmet: Prosim, prosim |
|
|
nenasla by sa tu nejaka dobra dusa ktora by mi bola ochotna napalit CD za rozumnu cenu od kapiel ako killers, radiohead, pink floyd, stone roses, stereophonics, doves, rolling stones, libertines, suede, white stripes, strokes, feeder, muse, kasabian, police, standts, paul weller lebo strasne ma chytila britrockova horucka dik dik dik stokrat dik
mail: thao@inmail.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: So Jan 14, 2006 8:02 pm Predmet: |
|
|
vibrocil: vedel by som ti pomoct s Killers, Kasabien, Suede, Stereophonics, Muse ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: So Jan 14, 2006 8:03 pm Predmet: |
|
|
to by som ta velice lubil ako sa dohodneme? ze by si mi to poslal alebo by si mi to doniesol do viedne ze by som ti za to dal kvapalinu s nejakym tym precentom... ako ti to vyhovuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bashka
Založený: 12.09.2005 Príspevky: 81
|
Zaslal: So Jan 14, 2006 10:44 pm Predmet: |
|
|
no a ja s wellerom a stone roses |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ne Jan 15, 2006 4:01 pm Predmet: |
|
|
dakujem vam ste strasne zlati
lukas: no bolo by super keby si to tam hodil potom napis ze kedy to tam das
a aj nazov servera lebo som ho nejak zabudol
bashka: no tak to som vysokovany potom co si si tu zo mna robila
prdel . ako by si mi to potom dala? napis ako ti to najlepsie
vyhovuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bashka
Založený: 12.09.2005 Príspevky: 81
|
Zaslal: St Jan 18, 2006 12:52 pm Predmet: |
|
|
vibrocil: ale sak ja proti tebe nic nemam, to len niektore tie tvoje vyroky a sposob akym ich podavas...neviem, ci sa mam smiat alebo plakat...ale inak som vo svojej podstate strasne mila osoba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Št Jan 19, 2006 8:40 pm Predmet: |
|
|
Vibrocil sa necuduj, ze vsetci su taki ochotni...z titulu 'OurKid' ti vyplyvaju mnohe privilegia. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Št Jan 19, 2006 8:50 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
to by som ta velice lubil ako sa dohodneme? ze by si mi to poslal alebo by si mi to doniesol do viedne ze by som ti za to dal kvapalinu s nejakym tym precentom... ako ti to vyhovuje |
starec, donesem ti to do tej viedne, ale zobrat mi mozes zobrat akurat tak kolu alebo sodu alebo cigaretu ... budem soferovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Pi Jan 20, 2006 5:46 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
starec, donesem ti to do tej viedne, ale zobrat mi mozes zobrat akurat tak kolu alebo sodu alebo cigaretu ... budem soferovat |
ty nejdes s nami vlacikom? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Pi Jan 20, 2006 7:11 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
ty nejdes s nami vlacikom? |
kamo, ja som velice pohodlny clovek ... aj ked paktujem s myslienkou toho vlaku, bolo by to ovela viac srandy. no fakt to nevidim realne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|