Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Prosim, prosim

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Jan 14, 2006 7:51 pm    Predmet: Prosim, prosim Odpovedať s citátom Back to top

nenasla by sa tu nejaka dobra dusa ktora by mi bola ochotna napalit CD za rozumnu cenu od kapiel ako killers, radiohead, pink floyd, stone roses, stereophonics, doves, rolling stones, libertines, suede, white stripes, strokes, feeder, muse, kasabian, police, standts, paul weller lebo strasne ma chytila britrockova horucka dik dik dik stokrat dik
mail: thao@inmail.sk

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Jan 14, 2006 8:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil: vedel by som ti pomoct s Killers, Kasabien, Suede, Stereophonics, Muse ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: So Jan 14, 2006 8:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to by som ta velice lubil Wink ako sa dohodneme? ze by si mi to poslal alebo by si mi to doniesol do viedne ze by som ti za to dal kvapalinu s nejakym tym precentom... ako ti to vyhovuje

Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: So Jan 14, 2006 10:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no a ja s wellerom a stone roses

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Jan 15, 2006 4:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dakujem vam ste strasne zlati

lukas: no bolo by super keby si to tam hodil potom napis ze kedy to tam das
a aj nazov servera lebo som ho nejak zabudol Wink

bashka: Shocked no tak to som vysokovany potom co si si tu zo mna robila
prdel Wink . ako by si mi to potom dala? napis ako ti to najlepsie
vyhovuje

Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: St Jan 18, 2006 12:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil: ale sak ja proti tebe nic nemam, to len niektore tie tvoje vyroky a sposob akym ich podavas...neviem, ci sa mam smiat alebo plakat...ale inak som vo svojej podstate strasne mila osoba Twisted Evil Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Jan 19, 2006 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vibrocil sa necuduj, ze vsetci su taki ochotni...z titulu 'OurKid' ti vyplyvaju mnohe privilegia. Laughing

majky

PríspevokZaslal: Št Jan 19, 2006 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
to by som ta velice lubil Wink ako sa dohodneme? ze by si mi to poslal alebo by si mi to doniesol do viedne ze by som ti za to dal kvapalinu s nejakym tym precentom... ako ti to vyhovuje

starec, donesem ti to do tej viedne, ale zobrat mi mozes zobrat akurat tak kolu alebo sodu alebo cigaretu Wink ... budem soferovat Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Jan 20, 2006 5:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
vibrocil Napísal:

starec, donesem ti to do tej viedne, ale zobrat mi mozes zobrat akurat tak kolu alebo sodu alebo cigaretu Wink ... budem soferovat Sad

ty nejdes s nami vlacikom? Shocked

majky

PríspevokZaslal: Pi Jan 20, 2006 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
majky Napísal:
vibrocil Napísal:

ty nejdes s nami vlacikom? Shocked

kamo, ja som velice pohodlny clovek ... aj ked paktujem s myslienkou toho vlaku, bolo by to ovela viac srandy. no fakt to nevidim realne

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: