Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

IMT Smile
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Apr 30, 2005 2:40 pm    Predmet: IMT Smile Odpovedať s citátom Back to top

Nebol niekto v Babylone na Exotice?Ja hej...a bol som absolutne uneseny.Fakt skvelý koncert...Keby boli IMT anglani tak uz maju predanych o par milionov cdciek viac....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Máj 04, 2005 8:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som bol naposledy na IMT v decembri, boli ako vzdy moc dobri.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Sep 06, 2005 11:24 am    Predmet: ?:) Odpovedať s citátom Back to top

Asi mate pravdu...ja som chcel len povedat,ze sa mi zdalo,ze ten koncert bol na slovenske pomery dost dobry.Zvuk,aj hrali v pohode,atmosfera.Aj ked nie som nejaky muzikant,tak mozno sa mylim.A FF myslin Foos alebo Franza?Libertines sa mi pacia,ale The Killers nejak nemusim.

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 09, 2005 7:42 pm    Predmet: imt Odpovedať s citátom Back to top

mne sa najviac pacia prve dva albumy imt. klik klak ma perfektny zvuk (neviem ci to bola zasluha laca lucenica) a aj valec a valec extra boli super. ale ivan sa ako skladatel vyvija, aj ked si myslim ze uz by sa mohli vratit z toho latina tam kde boli alebo sa dostat zase niekde inde. ale myslim, ze ivan uz album ako klik klak neurobi nikdy. uz totiz nebyva v PO na sidlisku, pohybuje sa uplne niekde inde a hlavne uz nema 17-18 rokov. ale aj tak imt su na slovenske pomery skvela kapela a dufam ze neprezeniem ked poviem ze ivan je jeden z mala ludi ktori su tu na slovensku schopni nieco dobre napisat. osobne sa mi velmi paci ako na koncertoch (a nurcite aj pri nahravani) preziva hudbu.

hej ten napad pustit ivanovi libertines bol dobry

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Po Feb 13, 2006 3:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

preco vlastne odisli Viktor s Okres?myslim,ze ti dvaja,nie?Andreas mi povedal,ze zakladaju novu kapelu...alebo take nieco? Question
a nikde sa o tom neviem docitat...viktor,nejdes na pivo? Laughing

BetterMan

PríspevokZaslal: Po Feb 13, 2006 3:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aha..takze Cirkus?Viete,necitam Novy cas...hm..Buntaj..Goga...co si o tom myslite?Ze by bol Tasler az taky neznesitelny?

jeremy

PríspevokZaslal: Po Feb 13, 2006 4:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hehe IMT zase menia zostavu Smile je to skoda, ze Okres so Spakom odchadzaju, sa mi zdalo, ze tvoria s Taslerovcami silne jadro skupiny. ale u IMT je to uz bezne, ze sa meni obsadenie. v kazdom pripade, nemyslim, ze to bude velka zmena.....IMT su hlavne o Ivanovi (nepodcenujem prinos ostatnych). a Ivan to aj tak berie.... oni ani velmi nie su skupina IMT-SMILE, oni su Ivan Tasler a dorovodna kapela

co sa tyka tej neznesitelnosti Taslera, tak neviem.... ale nieco na tom urcite bude. neviem co by som si myslel ako jeho gitarista, keby mi povedal, ze ide na niekolko mesiacov so svojou kockou do Australie natacat cestopisny fim... a ja mam za ten cas robit co?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 03, 2006 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ten posledny singel lietajuca je podla mna skvely-momentalne moj favourite song.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Apr 30, 2006 9:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ludia, co povedat k tej pesnicke ... to treba pocut. je to silne kafe. akoze nie som nejaky fanda ivana taslera ale co si ten dilino z piestan dovolil to je moc. neda sa to opisat slovami, snad len citacia refrenu skladby

"S kym asi tak j**ala ivova mama, ked porodila spinaveho narkomana, asi po***ala dakeho ludoopa, lebo sa jej narodila iba velka hoven kopa" ...

fakt husta vec.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

PríspevokZaslal: Po Máj 01, 2006 7:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Andreas Napísal:
Odporucam Vam zohnat pesnicku od Rytmusa Ivan T.z Presova...majkymu som to poslal a nech sa vyjadri:-)))))))))))))))))))

ne ze by som sa xcel taslera nejak zastavat, ale ten rytmus musi byt naozaj zakomplexovany idiot

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Máj 01, 2006 4:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hlavne ze rytmus slovo drogy este nepocul...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Máj 04, 2006 11:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

rytmus ci kto...srac...zakomplexovany ko*** aj spolus tymi ostatnymi idiotmi...nejaky hip hop ci co...nevie robit hudbu...tak len picuje,skoda sa rozculovat...fakt mi to uz dost lezie na nervy,su to skurveny kok***,ktorym by som prikazal zahryznut sa do obrubnika s sliapol im na gebulu... Evil or Very Mad

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 04, 2006 11:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

andreas Napísal:
uuuuf to musi boliet....hm,akoze ja hh tiez moc nemusim,ale lenze Tasler bol ten kto chcel rytmusa na album ten mu povedal nie a potom sa na funku Ivan vyjadroval o nich tiez dost nepekne...no a oni mu to vratili v takejto audio podobe...podla mna sa nema co miesat do hh...to je ich svet...si zoberte ze by taky Jay-z zavolal Liamovi??hm,co by mu na to asi Liam povedal???

Sranda, pred par dnami som cital novy rozhovor s Ashcroftom, kde povedal, ze chce aby mu novy album produkoval Jay-Z a Rick Rubin. Laughing

Netreba hadzat cely hip-hop do jedneho vreca. Jasne ze Kontrafakt su idioti, to je aj skoda reci...Ale aj indie scena berie dost z hip-hopu, tak napr. Kasabian. Podla mna ten chlapik viac rapuje nez spieva a je to tiez super hudba. Alebo Manic Street Preachers milovali Public Enemy, lebo to malo myslienku, socialne texty, bolo to o niecom. Ale tento novy gangstersky ci aky hip-hop ma fakt dost serie v poslednom case. O com to je vlastne. Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Máj 05, 2006 10:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nechcel som vyzerat ako clovek s obmedzenym vyhladom...ved hudba je len dobra a zla Cool ale tiez mi ide na nervy ta produkcia,kde sa len picuje na vsetko...a niekto sa ma z toho posadit na rit...

jeremy

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 1:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

poculi ste uz novy album??? som si ho vcera kupil, velmi sa mi paci... slova aj hudba!!!!!!!!!!!!!!!!! Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: