Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Strokes vs Franz Ferdinand
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Strokes vs Franz F.
strokes
50%
 50%  [ 3 ]
franz F.
50%
 50%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 6

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 06, 2006 2:17 pm    Predmet: The Strokes vs Franz Ferdinand Odpovedať s citátom Back to top

Komu hlas?

Ma to napadlo,lebo vcera som videl najskor na mtv koncert strokes a potom okolo druhej siel na ct2 franz ferdinand z francuzska...strokes su coolovejsi,ale franzovia na koncerte odpalili viac...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 06, 2006 4:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uuuuhhhhhhhhaaaaa skoda ze ja som prepasol oba koncerty. strokes su tiez ok al momentalne su mi FF blizsi

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 06, 2006 4:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

veru skoda tych koncertov, jednoznacne strokes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 06, 2006 7:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jednoznacne THE STROKES o milion percent. kazdy den pocuvam "FIRST IMPRESSIONS ..." paradny album, zakazdym tam pocujem nieco ine ... uff, a song ON THE OTHER SIDE, to je nieco. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Mar 07, 2006 3:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

myslim,ze tie koncerty budu este davat.Na MTV to bolo nieco MTV live...som to nahoodu zapol:) a Franzov davali s titulkami (preklady textov...niekedy som sa fakt nasmial Laughing )

lubka

Založený: 05.01.2006

PríspevokZaslal: St Mar 08, 2006 7:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ak sa smiem opovazlivo spytat, je medzi nimi nejaky rozdie? podla mna plech jak plech...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

PríspevokZaslal: Št Mar 09, 2006 6:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lubka??? Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Mar 09, 2006 3:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a co zanemna plech? Wink

lubka

PríspevokZaslal: Št Mar 09, 2006 9:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No Strokes som objavila pri pesnicke Last night, strasne sa mi vzdy pacila a kedze som ich nepoznala, som si povodne myslela, ze je to kapela z 60tych rokov a bola som dost prekvapena, ked som zistila, ze je to pomerne nova kapela. Mam od nich dva albumy a kludne by to mohli zredukovat na jeden. Znie to tak... no neviem to inak pomenovat ako plechovo Sad
ale vypocula som si to poctivo, no nezaujalo... FF mi pripada, akoby hrali to iste, tak isto i kapely The Hives, Killers a mnohe ine sucasne britske "vypalovaky"

Jedine The Vines sa mi lubia a aj to jedine milujem songy ako Get Free a Outaway... Nuz co, nemoze byt kazdy ako Oasis!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 12, 2006 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To ako keby ste sa ma pytali ci Oasis alebo Robbie Williams Very Happy .
Jednoznacne Fraz, aj ked nic proti Strokes. Mne sa proste FF zda o triedu lepsie ako vsetky tie kapely s ktorymi ich porovnavaju( Strokes, Libertines, Hives, Arctic monkeys....). Ale inak nikomu nazor neberiem.

majky

PríspevokZaslal: Ne Mar 12, 2006 4:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lubka Napísal:
No Strokes som objavila pri pesnicke Last night, strasne sa mi vzdy pacila a kedze som ich nepoznala, som si povodne myslela, ze je to kapela z 60tych rokov a bola som dost prekvapena, ked som zistila, ze je to pomerne nova kapela. Mam od nich dva albumy a kludne by to mohli zredukovat na jeden. Znie to tak... no neviem to inak pomenovat ako plechovo Sad
ale vypocula som si to poctivo, no nezaujalo... FF mi pripada, akoby hrali to iste, tak isto i kapely The Hives, Killers a mnohe ine sucasne britske "vypalovaky"

Jedine The Vines sa mi lubia a aj to jedine milujem songy ako Get Free a Outaway... Nuz co, nemoze byt kazdy ako Oasis!

lubka, raz darmo, vy metalisti sa nezaprete Wink kua, hadzat Killers do jedneho vreca s amatermi typu Hives, FF .... to ma teda zamrzelo.

lubka

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 3:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nuz co, kazdy ma svoje dostatky i nedostatky Wink

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

u mna osobne je to tak 1:1.
The strokes maju paradnu hudbicku, ale ked som videl ich koncerty, spevak mi pripadal prispato, akoby ho to nabavilo, alebo akoby si nieco slahol..Skratka oprety o mikrofon ako posledny bezdomovec vo vyzieraku, na stanici.. Very Happy
No a Franz ferdinand.Ten ma kvalitnu hudbicku, avsak lepsie sa mi pozdaval prvy-debutovy album..Bolo to trochu zivsie, a boli tam lepsie melodicke prechody(matinee)

volim cistu remiizu a desiatku gambrinus Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 4:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
The strokes maju paradnu hudbicku, ale ked som videl ich koncerty, spevak mi pripadal prispato, akoby ho to nabavilo, alebo akoby si nieco slahol..Skratka oprety o mikrofon ako posledny bezdomovec vo vyzieraku, na stanici.. Very Happy
No a Franz ferdinand.Ten ma kvalitnu hudbicku, avsak lepsie sa mi pozdaval prvy-debutovy album..Bolo to trochu zivsie, a boli tam lepsie melodicke prechody(matinee)

Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
bajla Napísal:

Laughing Laughing Laughing

tou vetou co zvyraznil vibrocil si mi pripomenul hlavnu zeleznicnu stanicu v bratislave po navrate z Viedne Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: