|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strokes vs Franz F. |
strokes |
|
50% |
[ 3 ] |
franz F. |
|
50% |
[ 3 ] |
|
Celkom hlasov : 6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Mar 06, 2006 2:17 pm Predmet: The Strokes vs Franz Ferdinand |
|
|
Komu hlas?
Ma to napadlo,lebo vcera som videl najskor na mtv koncert strokes a potom okolo druhej siel na ct2 franz ferdinand z francuzska...strokes su coolovejsi,ale franzovia na koncerte odpalili viac... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Mar 06, 2006 4:25 pm Predmet: |
|
|
uuuuhhhhhhhhaaaaa skoda ze ja som prepasol oba koncerty. strokes su tiez ok al momentalne su mi FF blizsi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Po Mar 06, 2006 4:46 pm Predmet: |
|
|
veru skoda tych koncertov, jednoznacne strokes |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Po Mar 06, 2006 7:54 pm Predmet: |
|
|
jednoznacne THE STROKES o milion percent. kazdy den pocuvam "FIRST IMPRESSIONS ..." paradny album, zakazdym tam pocujem nieco ine ... uff, a song ON THE OTHER SIDE, to je nieco. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ut Mar 07, 2006 3:28 pm Predmet: |
|
|
myslim,ze tie koncerty budu este davat.Na MTV to bolo nieco MTV live...som to nahoodu zapol:) a Franzov davali s titulkami (preklady textov...niekedy som sa fakt nasmial ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lubka
Založený: 05.01.2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: St Mar 08, 2006 7:16 pm Predmet: |
|
|
ak sa smiem opovazlivo spytat, je medzi nimi nejaky rozdie? podla mna plech jak plech... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Št Mar 09, 2006 6:58 am Predmet: |
|
|
lubka??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Št Mar 09, 2006 3:49 pm Predmet: |
|
|
a co zanemna plech? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lubka
Zaslal: Št Mar 09, 2006 9:09 pm Predmet: |
|
|
No Strokes som objavila pri pesnicke Last night, strasne sa mi vzdy pacila a kedze som ich nepoznala, som si povodne myslela, ze je to kapela z 60tych rokov a bola som dost prekvapena, ked som zistila, ze je to pomerne nova kapela. Mam od nich dva albumy a kludne by to mohli zredukovat na jeden. Znie to tak... no neviem to inak pomenovat ako plechovo
ale vypocula som si to poctivo, no nezaujalo... FF mi pripada, akoby hrali to iste, tak isto i kapely The Hives, Killers a mnohe ine sucasne britske "vypalovaky"
Jedine The Vines sa mi lubia a aj to jedine milujem songy ako Get Free a Outaway... Nuz co, nemoze byt kazdy ako Oasis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Ne Mar 12, 2006 12:05 pm Predmet: |
|
|
To ako keby ste sa ma pytali ci Oasis alebo Robbie Williams .
Jednoznacne Fraz, aj ked nic proti Strokes. Mne sa proste FF zda o triedu lepsie ako vsetky tie kapely s ktorymi ich porovnavaju( Strokes, Libertines, Hives, Arctic monkeys....). Ale inak nikomu nazor neberiem. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ne Mar 12, 2006 4:30 pm Predmet: |
|
|
lubka Napísal: |
No Strokes som objavila pri pesnicke Last night, strasne sa mi vzdy pacila a kedze som ich nepoznala, som si povodne myslela, ze je to kapela z 60tych rokov a bola som dost prekvapena, ked som zistila, ze je to pomerne nova kapela. Mam od nich dva albumy a kludne by to mohli zredukovat na jeden. Znie to tak... no neviem to inak pomenovat ako plechovo
ale vypocula som si to poctivo, no nezaujalo... FF mi pripada, akoby hrali to iste, tak isto i kapely The Hives, Killers a mnohe ine sucasne britske "vypalovaky"
Jedine The Vines sa mi lubia a aj to jedine milujem songy ako Get Free a Outaway... Nuz co, nemoze byt kazdy ako Oasis! |
lubka, raz darmo, vy metalisti sa nezaprete kua, hadzat Killers do jedneho vreca s amatermi typu Hives, FF .... to ma teda zamrzelo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lubka
Zaslal: Ut Mar 14, 2006 3:11 pm Predmet: |
|
|
Nuz co, kazdy ma svoje dostatky i nedostatky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Ut Mar 14, 2006 4:03 pm Predmet: |
|
|
u mna osobne je to tak 1:1.
The strokes maju paradnu hudbicku, ale ked som videl ich koncerty, spevak mi pripadal prispato, akoby ho to nabavilo, alebo akoby si nieco slahol..Skratka oprety o mikrofon ako posledny bezdomovec vo vyzieraku, na stanici..
No a Franz ferdinand.Ten ma kvalitnu hudbicku, avsak lepsie sa mi pozdaval prvy-debutovy album..Bolo to trochu zivsie, a boli tam lepsie melodicke prechody(matinee)
volim cistu remiizu a desiatku gambrinus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ut Mar 14, 2006 4:47 pm Predmet: |
|
|
bajla Napísal: |
The strokes maju paradnu hudbicku, ale ked som videl ich koncerty, spevak mi pripadal prispato, akoby ho to nabavilo, alebo akoby si nieco slahol..Skratka oprety o mikrofon ako posledny bezdomovec vo vyzieraku, na stanici..
No a Franz ferdinand.Ten ma kvalitnu hudbicku, avsak lepsie sa mi pozdaval prvy-debutovy album..Bolo to trochu zivsie, a boli tam lepsie melodicke prechody(matinee)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Ut Mar 14, 2006 7:42 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
bajla Napísal: |
|
tou vetou co zvyraznil vibrocil si mi pripomenul hlavnu zeleznicnu stanicu v bratislave po navrate z Viedne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|