|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 309 Bydlisko: Topolcianky |
Zaslal: So Okt 28, 2006 1:27 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
poculi ste uz novy album??? som si ho vcera kupil, velmi sa mi paci... slova aj hudba!!!!!!!!!!!!!!!!! |
juuj, este nie, ale sa tesim, ako si ho v pondelok kupim!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: So Okt 28, 2006 7:23 pm Predmet: |
|
|
aky to ma zvuk? Dufam ze Ivanovi prestalo drbat s latinom a podobnymi nezmyslami. Texty ked robil Krausz, tak by mali byt v pohode. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Nov 03, 2006 9:53 am Predmet: |
|
|
Nieco s nami je
Pocuvam to dovcera vcelku intenzivne...
Akoze su tam aj tie latino vplyvy alebo ako to nazvat (Corazon a este zopar),iank pohodovy album.Niekedy sa mi zda moc utahany a niektore pasaze ako natahovanie minutaze....Ale su tam aj fakt svetle songy (pre mna Vpredu za mnou,Pozri jak sa roztapa lad,Sedi).Okrem toho "cigansky"ulet Niekto ako kral...a neviemco za bby napad bol dat Usmev a caj live na radove cd.Ved ta pesnicka uplne sucks.Neviem preco mam pocit,te Ivan Tasler bymohol spravit album z ktoreho by sa vsetci posadili na zadok,ale z tohto asi nie.
Ale aj tak je to vyborny album,na svk pomery nadpriemerny si myslim.A keby som ho mal ohviezdickovat tak takych 4/6...
Ale mozno ked to napocuvam budem mat iny nazor...
PS.Niekde som cital,ze Taslerovi sa paci cd nejakeho ortodoxneho zida regaca a ze raz aj on sprevi rege album mame sana co tesit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Pi Nov 03, 2006 2:01 pm Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
PS.Niekde som cital,ze Taslerovi sa paci cd nejakeho ortodoxneho zida regaca a ze raz aj on sprevi rege album mame sana co tesit |
Jasne, Matisyahu, to je typek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: So Nov 04, 2006 10:00 am Predmet: |
|
|
suhlasim s BetterManom. dost napadity album a super texty. ma dost prekvapilo ze aj napriek svojim vyletom a nestalosti kapely nahral taky album. a ze sa na piesnach autorsky podialali aj ini ludia ako tasler.. tesim sa na turne k albumu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: So Nov 04, 2006 7:10 pm Predmet: |
|
|
suhlasim s BetterManom. dost napadity album a super texty. ma dost prekvapilo ze aj napriek svojim vyletom a nestalosti kapely nahral taky album. a ze sa na piesnach autorsky podialali aj ini ludia ako tasler.. tesim sa na turne k albumu |
pockaj...ake vylety myslis? myslis tie co aj ja?? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: So Nov 04, 2006 8:37 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
pockaj...ake vylety myslis? myslis tie co aj ja?? |
australia.... najnovsie myslim ze japonsko....neviem mozno ze aj nejake ine "tripy" ma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: So Nov 04, 2006 9:27 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
pockaj...ake vylety myslis? myslis tie co aj ja?? |
australia.... najnovsie myslim ze japonsko....neviem mozno ze aj nejake ine "tripy" ma |
jaaaaaj sag jasne som na tie caravaning show nejak zabudol _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ne Nov 05, 2006 8:03 am Predmet: |
|
|
dnes o 10.20 na markize karavan sou 2. btw ste vedeli, ze karavan sou australia vysla aj na dvd. si rozmyslam, ze bych si aj kupil, bo sa mi to lubilo. ale to sa mi lubi aj jamie oliver. toho mozno kupim mati a este btw. www.matismusic.com som sa nasmial, odporucam. ten typek je faakt doobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|