Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

IMT Smile
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 1:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
poculi ste uz novy album??? som si ho vcera kupil, velmi sa mi paci... slova aj hudba!!!!!!!!!!!!!!!!! Cool
juuj, este nie, ale sa tesim, ako si ho v pondelok kupim!!! Smile Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 7:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aky to ma zvuk? Dufam ze Ivanovi prestalo drbat s latinom a podobnymi nezmyslami. Texty ked robil Krausz, tak by mali byt v pohode.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nieco s nami je Cool

Pocuvam to dovcera vcelku intenzivne...
Akoze su tam aj tie latino vplyvy alebo ako to nazvat (Corazon a este zopar),iank pohodovy album.Niekedy sa mi zda moc utahany a niektore pasaze ako natahovanie minutaze....Ale su tam aj fakt svetle songy (pre mna Vpredu za mnou,Pozri jak sa roztapa lad,Sedi).Okrem toho "cigansky"ulet Niekto ako kral...a neviemco za bby napad bol dat Usmev a caj live na radove cd.Ved ta pesnicka uplne sucks.Neviem preco mam pocit,te Ivan Tasler bymohol spravit album z ktoreho by sa vsetci posadili na zadok,ale z tohto asi nie.
Ale aj tak je to vyborny album,na svk pomery nadpriemerny si myslim.A keby som ho mal ohviezdickovat tak takych 4/6...

Ale mozno ked to napocuvam budem mat iny nazor...

PS.Niekde som cital,ze Taslerovi sa paci cd nejakeho ortodoxneho zida regaca a ze raz aj on sprevi rege album Laughing Laughing mame sana co tesit

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
PS.Niekde som cital,ze Taslerovi sa paci cd nejakeho ortodoxneho zida regaca a ze raz aj on sprevi rege album Laughing Laughing mame sana co tesit
Jasne, Matisyahu, to je typek Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Nov 04, 2006 10:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

suhlasim s BetterManom. dost napadity album a super texty. ma dost prekvapilo ze aj napriek svojim vyletom a nestalosti kapely nahral taky album. a ze sa na piesnach autorsky podialali aj ini ludia ako tasler.. tesim sa na turne k albumu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Nov 04, 2006 7:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
suhlasim s BetterManom. dost napadity album a super texty. ma dost prekvapilo ze aj napriek svojim vyletom a nestalosti kapely nahral taky album. a ze sa na piesnach autorsky podialali aj ini ludia ako tasler.. tesim sa na turne k albumu

pockaj...ake vylety myslis? myslis tie co aj ja?? Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Nov 04, 2006 8:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jeremy Napísal:

australia.... najnovsie myslim ze japonsko....neviem mozno ze aj nejake ine "tripy" ma

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Nov 04, 2006 9:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
vibrocil Napísal:
jeremy Napísal:

australia.... najnovsie myslim ze japonsko....neviem mozno ze aj nejake ine "tripy" ma

jaaaaaj sag jasne Very Happy Rolling Eyes som na tie caravaning show nejak zabudol

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 05, 2006 8:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dnes o 10.20 na markize karavan sou 2. btw ste vedeli, ze karavan sou australia vysla aj na dvd. si rozmyslam, ze bych si aj kupil, bo sa mi to lubilo. ale to sa mi lubi aj jamie oliver. toho mozno kupim mati Very Happy a este btw. www.matismusic.com som sa nasmial, odporucam. ten typek je faakt doobry.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: