|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: St Máj 24, 2006 1:21 pm Predmet: Omega/P.Csaky |
|
|
Taky zazitok...som bol s fotrovcami na Omegu (nikdy predtym som o nich nepocul,ale lepsie ako sediet doma) v NTC.Akoze taka pohoda,som sa venoval pivu...a na zaciatku oznamil smiesny pajac s fuzikami,ze na koncerte sa nachadza aj ten debil Csaky...reku sak ok.
Ked uz koncert vrcholil,asi 4songy pred koncom...ludia sa zacali akurat tak spravne zabavat,tak prestali hrat a na podiu nabehol ten car Csaky.Za piskotu im odovzdal nejaku blbost..obraz ci co blavy a zacal trepat kokotiny napr:"slovesko je damokraticka republika...." .Ludia Bozi,skoro som sa dogrcal.
Za A)to nebol koncert pre nejaku stranu...ako hrava gladiator..to bol obycajny nepoliticky koncert,tak neviem co si tam ten ko*** robi kampan.
Za B)Perco prave Csaky ,ktorym svojou jebnutostou prekracuje asi milion krat jednutost vsetkych politikov.SMK nemusim,ale B.Bugar je aspin sympatak...Ale ten ko*** Csaky mi fakt pokazil vecer.
takze...say no to politics
Inak,konecne som bol ne nejakom koncerte dost pod vekovy priemer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Št Máj 25, 2006 5:45 am Predmet: |
|
|
ja som xcel ist tiez do KE na omegu. Len dost prsalo tha sa mi nexcelo moknut na amficku. A este k tomu sickemu som akurat zmaturoval, tak bol gin&tonic, gin&tonic,gin&tonic,gin&tonic.....atd.
Ked som bol pred paru rokmi s otcom na Nazareth a Uriah Heep tak som tiez pekne narusal vekovy priemer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|