Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

SNOW PATROL - Eyes Open

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Máj 20, 2006 1:12 pm    Predmet: SNOW PATROL - Eyes Open Odpovedať s citátom Back to top

Ludia dobri,

poculi ste niekto novy Snow Patrol? Ja ho skratka milujem ... myslim ze tuto kapelku sme tu uz raz riesili ... ostrovna kapela s americkym soundom Wink Vydareny album, vrele odporucam!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Máj 20, 2006 8:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no to mas pravdu, aj ked moj favorit je treti album FINAL STRAW ...

Eyes Open je mozno viac masovejsi.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Máj 20, 2006 8:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som akurat stiahol nejaky ,,zivak´´ zatial je to ok

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Máj 21, 2006 1:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

SNOW PATROL su podla mna momentalne najvydarenejsou kapelou v Irsku (su z Dublinu).

Mimochodom neviem ci sa u nas hra singel You're All I Have, tu v Irsku dost frci.

Inac FINAL STRAW je perfektne dielo, ten novy si este musim napocuvat ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Máj 21, 2006 2:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
SNOW PATROL su podla mna momentalne najvydarenejsou kapelou v Irsku (su z Dublinu).

Mimochodom neviem ci sa u nas hra singel You're All I Have, tu v Irsku dost frci.

Inac FINAL STRAW je perfektne dielo, ten novy si este musim napocuvat ...

lokalpatriosta jeden... Very Happy

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 22, 2006 7:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ziadny lokalpatriot ! Razz

kritikom odporucam "FINAL STRAW". ich predosly album, ten ma fakt chytil. novy som velmi nepocuval, aj ked zda sa mi, ze stratil trochu silu toto predosleho co spominam.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: Št Júl 20, 2006 3:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Anonymous Napísal:
snow patrol udelali jeden hit a nic vic jen dalsi prumerna kytarovka

ten hit je song "run" a ten je kurva naslapanej!

totalne suhlasim s ceskym kolegom run straaaaaaaaaaasne nadupany song akoze prave ho pocuvam tretikrat z toho druhykrat placem. inak zatial ma ziadny iny song nechytil...

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 9:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

basky, ja som to vcera pred spanim pocuval najmenej 10x.Kraaasa.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: