Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Rock In Rio 2001

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 12:21 am    Predmet: Rock In Rio 2001 Odpovedať s citátom Back to top

nemate niekto toto video?Hlavne kvoli tomu intru...uplne ma to odstrelilo Cool alebo aj cely koncert...staci aj audio.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 12:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este ma napada,v akom programe by som to prerobil do mpg formatu?naposledy som tak prerabal SCYHO DVD v nejakom ToolEncoder...ale trochu mi to posunulo zvuk... Confused

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 12:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.youtube.com/watch?v=-KU731paNN0&search=oasis

ked tu uz vypisujem ako debil...aby ste aspon vedeli ktore video som mal na mysli Laughing

Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 8:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tu mas zatial iba mp3 - Wonderwall s tym introm a zajtra mozem uploadnut aj cely koncert, len si povedz na ktory server...

moj 100. prispevok Cool Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 8:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ha, este link

http://www.sendspace.com/file/nuqprt

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

PríspevokZaslal: Ne Júl 23, 2006 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tu je video Wonderwallu Smile

http://www.sendspace.com/file/rcr5ab

BetterMan

PríspevokZaslal: Po Júl 24, 2006 1:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diky kamo..si legenda Cool mas video celeho gigu? Shocked Cool

Liam55

PríspevokZaslal: Po Júl 24, 2006 4:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ano, mam......lenze uploadnut to mozem uz len v sobotu

BetterMan

PríspevokZaslal: Po Júl 24, 2006 4:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:

to by bolo mega...alebo ak si z ba a nechce sa ti to uploadovat tak mi to staci len napalit...

Liam55

PríspevokZaslal: Po Júl 24, 2006 8:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Liam55 Napísal:

to by bolo mega...alebo ak si z ba a nechce sa ti to uploadovat tak mi to staci len napalit...
Nie, nie som z BA. Vsak uploadnem. No problem Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: