|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Ut Aug 01, 2006 4:25 pm Predmet: |
|
|
a ako chcete spojit hodokvas s tymto?no teraz fakt neviem na co. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ut Aug 01, 2006 4:37 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
a ako chcete spojit hodokvas s tymto?no teraz fakt neviem na co. |
no radiohead je o tyzden skor ako hodak tak by to nemal byt problem... ale ak myslis financne to vykryt tak to treba mat trochu nasetrene... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: St Aug 09, 2006 8:46 pm Predmet: |
|
|
dik za typ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 7:59 am Predmet: |
|
|
uz sa to blizi chalani, co? tak si to pekne uzite! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 10:19 am Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
uz sa to blizi chalani, co? tak si to pekne uzite! |
dikes uzijeme si to aj za vas |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 12:11 pm Predmet: |
|
|
hmmm, som si pozeral tu stranku a asik som zaspal dobu alebo nepocuvam radiohead (bingo) ... sak z tych pesniciek z playlistu som poznal 3-4 ... aj to mozno prehanam _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 1:39 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
hmmm, som si pozeral tu stranku a asik som zaspal dobu alebo nepocuvam radiohead (bingo) ... sak z tych pesniciek z playlistu som poznal 3-4 ... aj to mozno prehanam |
asi si nezaspal...to na tom playliste je polka novych. akoze nechapem preco polku playlistu musia skusat nove songy... ale ak sa mam priznat tak sa tesim viac ako do viedne... aj kvoli tej mase desiatok tisic ludi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 2:42 pm Predmet: |
|
|
Ja by som to s playlistom tak cierne nevidel. 7-8 novych veci, hravaju minimalne 23, niektore mam uz aj trochu napocuvane. A sa mi paci ako to obmienaju. Lebo ja ked idem na koncert, vzdy dopredu viem co zahraju a nemam ziadne prekvapenie. cest vynimkam. Takto budem od zaciatku do konca napato cakat ci mi daju Pyramid song, You and whose army, How to dissapear completly, Morning bell, Street spirit....
tesiiiim sa _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 3:36 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Ja by som to s playlistom tak cierne nevidel. 7-8 novych veci, hravaju minimalne 23, niektore mam uz aj trochu napocuvane. A sa mi paci ako to obmienaju. Lebo ja ked idem na koncert, vzdy dopredu viem co zahraju a nemam ziadne prekvapenie. cest vynimkam. Takto budem od zaciatku do konca napato cakat ci mi daju Pyramid song, You and whose army, How to dissapear completly, Morning bell, Street spirit....
tesiiiim sa |
a to sa az teraz priznas ze ides??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 10:02 am Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
tesiiiim sa |
ja som sa uz dlhsie priznaval(pozri temu heheheeeh radiohead), ale nebolo to uplne iste. Problem je ze tam aj s kamosom prideme dost neskoro, tak by si nam mohol postrazit miesta v prvom rade _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 10:06 am Predmet: |
|
|
tesiiiim sa |
ja som sa uz dlhsie priznaval(pozri temu heheheeeh radiohead), ale nebolo to uplne iste. Problem je ze tam aj s kamosom prideme dost neskoro, tak by si nam mohol postrazit miesta v prvom rade |
aha tak sorac som si nevsimol alebo som zabudol... o kolkej sa tam chystate prist? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 10:13 am Predmet: |
|
|
Stretnutie fanúšikov Radioheadu na Szigete
Keďže sa hovorí "v jednote je sila", rozhodli sme sa usporiadať
menšie stretnutie a ísť na koncert Radioheadu, ak to bude možné,
v čo najväčšom počte. Stretnutie bude o 17:00 pri stane
prvej pomoci, blízko Maine stage(pozri mapku). Všetci ste vítaní.
Pre tých, ktorí sa koncertu nebudú môcť zúčastniť, pravdaže
pripravíme článok aj s fotkami.
www.radiohead.yw.sk
pre tych ktori o tom este nevedia... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 10:21 am Predmet: |
|
|
tesiiiim sa |
ja som sa uz dlhsie priznaval(pozri temu heheheeeh radiohead), ale nebolo to uplne iste. Problem je ze tam aj s kamosom prideme dost neskoro, tak by si nam mohol postrazit miesta v prvom rade |
aha tak sorac som si nevsimol alebo som zabudol... o kolkej sa tam chystate prist? |
Ked secko dobre pojde, tak o osmej by sme tam mohli byt. + treba cas na rozlozenie stanu a dostanie sa do spravnej Radiohead nalady _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Aug 13, 2006 12:41 pm Predmet: |
|
|
radiohead bol uzasny... pocasie ani trochu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Ne Aug 13, 2006 2:43 pm Predmet: |
|
|
Genialny koncert, aj cely festival. To pocasie mohlo byt aj podstatne horsie. Mam celkom slusnu kopu kratkych videjok, tak ked bude zaujem mozem uplodnut. Dnes este si to musim nechat prelezat v hlave a zajtra nieco k veci napisem.
btw, neviete niekto presny playlist? _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|