|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Aug 09, 2006 7:45 pm Predmet: red hot... |
|
|
tak by ma ludia zlaty zaujimalo co poviete na RED HOT CHILLI PEPPERS?
podla mna paraaaaaaaada.a ten novy album.....hmmmm ani neviem ako sa vola. som ja ale trulko co?ale je to fakt parada ci nie?osobne radim na prve miesto CALIFORNIACATION ci co.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: St Aug 09, 2006 8:38 pm Predmet: |
|
|
rhchp su ok, len si sa trochu sekol do temy oasis vseobecne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: St Aug 09, 2006 8:48 pm Predmet: |
|
|
RHCHP su dost dobri.Hnevam sa sam na seba,ze som prepasol ich koncert v Prahe...John Frusciante sa mi paci ako gitarista a posledny album je fajn,aj ked po dlhsom pocuvani sa mi zda dost makky..par drsnejsich songov by nezaskodilo...
tento post je fakt v blbej sekcii...skusim to otocit takto...
Co tak OASIS a RICK RUBIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 10:18 am Predmet: |
|
|
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.
Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 10:22 am Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.
Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny |
v KOSICIACH ??? sa asi trochu pomylili
haluska ten john kto by to to povedal... aspon nieco tu ma teda spolocne s temou |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 11:38 am Predmet: |
|
|
Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny |
Red hoti v Steel arene?
Co sa vydali do vychodneho bloku?Ved v Moskve uz hrali myslim...zartujem.
Tak do Viedne asi pojdem...a ak budu v KE tak aj tam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 12:09 pm Predmet: |
|
|
wtf??? Red Hot v Kosiciach ...no to ma podrz. bodaj by to bola pravda. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 1:08 pm Predmet: |
|
|
No...vo Viedni su dva veceri..prvy je uz vypredany..neviem..asi pojdem kuknut Horaka ci nema lisky..alev KE by to bolaina mrda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 1:34 pm Predmet: |
|
|
kto spocita vsekych vypulenych smajlikov ma u mna pivo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 2:56 pm Predmet: |
|
|
Vidim ze je tu rusno tu informaciu mam od kolegyne ktorej znama je nejaka manazerka do tej veci zapletena. Vraj to este neni oficialne zverejnene a nikde na nete som to nenasiel, ale je to uz potvrdene a v blizkej dobe sa verejnost dozvie.
Ja si to fakt neviem realne predstavit. RHCP na vychode, ti budu asi _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 3:32 pm Predmet: |
|
|
Vidim ze je tu rusno tu informaciu mam od kolegyne ktorej znama je nejaka manazerka do tej veci zapletena. Vraj to este neni oficialne zverejnene a nikde na nete som to nenasiel, ale je to uz potvrdene a v blizkej dobe sa verejnost dozvie.
Ja si to fakt neviem realne predstavit. RHCP na vychode, ti budu asi |
a zopar VIP listkov zadara by nevedela zohnat v steel arene to ma byt? ja neviem ako vy ale ja nemam moc dobru skusenost so zimnymi stadionmi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 2:42 pm Predmet: |
|
|
hhh...no tak sorry akosi som roymzslal nad kravinami asi..
no tak to fakt neviem ako som sa mohol pomzlit...asi som bol mimo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 6:49 pm Predmet: |
|
|
tak ako tie kosice?lebo vieden je vypredana... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Ne Okt 08, 2006 11:32 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
tak ako tie kosice?lebo vieden je vypredana... |
To by aj mna zaujimalo, lebo uz som na to namotal jedneho kamosa, ze pridu do KE. No a ked nepridu tak mi asi odtrhne hlavu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|