Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

red hot...
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Aug 09, 2006 7:45 pm    Predmet: red hot... Odpovedať s citátom Back to top

tak by ma ludia zlaty zaujimalo co poviete na RED HOT CHILLI PEPPERS?
podla mna Shocked paraaaaaaaada.a ten novy album.....hmmmm ani neviem ako sa vola. Laughing som ja ale trulko co?ale je to fakt parada ci nie?osobne radim na prve miesto CALIFORNIACATION ci co.... Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Aug 09, 2006 8:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

rhchp su ok, len si sa trochu sekol do temy oasis vseobecne Very Happy

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Aug 09, 2006 8:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

RHCHP su dost dobri.Hnevam sa sam na seba,ze som prepasol ich koncert v Prahe...John Frusciante sa mi paci ako gitarista a posledny album je fajn,aj ked po dlhsom pocuvani sa mi zda dost makky..par drsnejsich songov by nezaskodilo...

tento post je fakt v blbej sekcii...skusim to otocit takto...

Co tak OASIS a RICK RUBIN Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

PríspevokZaslal: St Aug 09, 2006 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.youtube.com/watch?v=eUkc0s9VpUw

john frusciante-hello Shocked Cool

Vzdy sa mi pacil ten chlapik Laughing

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 10:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.

Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny Smile

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 10:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.

Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny Smile

Shocked Shocked Shocked v KOSICIACH ??? sa asi trochu pomylili Very Happy
haluska ten john kto by to to povedal... aspon nieco tu ma teda spolocne s temou Very Happy

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 11:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:

Shocked Shocked Red hoti v Steel arene? Shocked Shocked

Co sa vydali do vychodneho bloku?Ved v Moskve uz hrali myslim...zartujem.

Tak do Viedne asi pojdem...a ak budu v KE tak aj tam Cool

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 12:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

wtf??? Red Hot v Kosiciach ...no to ma podrz. bodaj by to bola pravda.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No...vo Viedni su dva veceri..prvy je uz vypredany..neviem..asi pojdem kuknut Horaka ci nema lisky..alev KE by to bolaina mrda Wink

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kto spocita vsekych vypulenych smajlikov ma u mna pivo Wink

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vidim ze je tu rusno Smile tu informaciu mam od kolegyne ktorej znama je nejaka manazerka do tej veci zapletena. Vraj to este neni oficialne zverejnene a nikde na nete som to nenasiel, ale je to uz potvrdene a v blizkej dobe sa verejnost dozvie.

Ja si to fakt neviem realne predstavit. RHCP na vychode, ti budu asi Shocked

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 3:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Vidim ze je tu rusno Smile tu informaciu mam od kolegyne ktorej znama je nejaka manazerka do tej veci zapletena. Vraj to este neni oficialne zverejnene a nikde na nete som to nenasiel, ale je to uz potvrdene a v blizkej dobe sa verejnost dozvie.

a zopar VIP listkov zadara by nevedela zohnat Wink v steel arene to ma byt? ja neviem ako vy ale ja nemam moc dobru skusenost so zimnymi stadionmi... Confused

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hhh...no tak sorry akosi som roymzslal nad kravinami asi.. Laughing
no tak to fakt neviem ako som sa mohol pomzlit...asi som bol mimo Cool

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 6:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:

tak ako tie kosice?lebo vieden je vypredana... Confused

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 11:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Franz Napísal:

tak ako tie kosice?lebo vieden je vypredana... Confused

To by aj mna zaujimalo, lebo uz som na to namotal jedneho kamosa, ze pridu do KE. No a ked nepridu tak mi asi odtrhne hlavu. Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: