|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Aug 10, 2006 1:40 pm Predmet: |
|
|
Anonymous Napísal: |
vy vsetci ste debili, o com je tento topik vlastne? |
sa najprv podpis a potom sa mozme bavit ... ty inteligent _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Št Aug 10, 2006 1:47 pm Predmet: |
|
|
odo mna to nie je |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 1:38 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
odo mna to nie je |
Fakt?Som sokovany? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 1:43 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
BetterMan Napísal: |
Preco nie? Mas o mne nejaku zlu mienku,napr ja som z Banoviec nad Bebravoua a skoro kazdy druhy tyzden som v KE kvoli zene
A keby to bolo v Presove tak by sme to ulahcili Marekovi:) Prenajmeme nejaku krcmu na jeden ver alebo chatu,gitaristi donesu gitary a bola by party:) |
no veru, peter, to by ani nebolo spatne ... daku MFI chatku sex, drugs & rnr ... alebo mam este megalomenskejsi plan:
co takto STOP THE CLOCKS RELEASE PARTY??? Prenajmeme podnik, zavolame daku hudobnu grupu a budeme oslavovat vydanie STC |
Ja v tom taky problem nevidim...keby sa nas naslo takych 15 tak by to bolo aj realne...Len treba dohodnut miesto a datum,ktory by vyhovoval vacsine...mne osobne je to takmer jedno...
Len tak mimochodom...ked ma niekto krcmu,si moze pustat v nej cd ake chce?...ci za to nieco plati... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 3:00 pm Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
poculi ste slovo panovo |
Amen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Pi Aug 11, 2006 3:45 pm Predmet: |
|
|
este k tej dovolenke, okrem nej mi doma uz tri tyzdne nejde internet, takze asi preto je tu tak ticho
ale normalne som paf ze tato tema ma uz 2 strany ... a PRESOV rules!!!
dobry napad, s tou party myslim. aspon by ste vsetci vy, "zapadniari", konecne videli vychod ... nechcem urazat, neberte osobne
aj ja sa cudujem, ci som to robil pre seba ci nie .. 8 rokov, neverim. to som uz taky stary *ujo? _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Po Aug 14, 2006 12:09 am Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
este k tej dovolenke, okrem nej mi doma uz tri tyzdne nejde internet, takze asi preto je tu tak ticho
ale normalne som paf ze tato tema ma uz 2 strany ... a PRESOV rules!!!
dobry napad, s tou party myslim. aspon by ste vsetci vy, "zapadniari", konecne videli vychod ... nechcem urazat, neberte osobne
aj ja sa cudujem, ci som to robil pre seba ci nie .. 8 rokov, neverim. to som uz taky stary *ujo? |
len otazka je ci by aj niekto prisiel na tu party keby bola v presove... napr. ja nie lebo trepat sa do presova... najlepsi by bol nejaky kompromis. mohli by napr. vsetci co maju zaujem napisat a z toho by sme vymysleli nejake miesto v strede alebo co
btw ja som uz bol v raz v presove - na davis cupe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|