Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

marek?
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Anonymous Napísal:
vy vsetci ste debili, o com je tento topik vlastne? Shocked

sa najprv podpis a potom sa mozme bavit ... ty inteligent

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Anonymous Napísal:

odo mna to nie je Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 1:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Anonymous Napísal:

odo mna to nie je Very Happy

Fakt?Som sokovany? Shocked Laughing Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

Preco nie? Shocked Mas o mne nejaku zlu mienku,napr ja som z Banoviec nad Bebravoua a skoro kazdy druhy tyzden som v KE kvoli zene Wink

A keby to bolo v Presove tak by sme to ulahcili Marekovi:) Prenajmeme nejaku krcmu na jeden ver alebo chatu,gitaristi donesu gitary a bola by party:)

no veru, peter, to by ani nebolo spatne ... daku MFI chatku Smile sex, drugs & rnr Very Happy ... alebo mam este megalomenskejsi plan:

co takto STOP THE CLOCKS RELEASE PARTY??? Wink Prenajmeme podnik, zavolame daku hudobnu grupu a budeme oslavovat vydanie STC Cool

Ja v tom taky problem nevidim...keby sa nas naslo takych 15 tak by to bolo aj realne...Len treba dohodnut miesto a datum,ktory by vyhovoval vacsine...mne osobne je to takmer jedno...

Len tak mimochodom...ked ma niekto krcmu,si moze pustat v nej cd ake chce?...ci za to nieco plati... Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 3:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
poculi ste slovo panovo Laughing

Amen Laughing

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 3:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este k tej dovolenke, okrem nej mi doma uz tri tyzdne nejde internet, takze asi preto je tu tak ticho Twisted Evil

ale normalne som paf ze tato tema ma uz 2 strany ... a PRESOV rules!!!

dobry napad, s tou party myslim. aspon by ste vsetci vy, "zapadniari", konecne videli vychod ... nechcem urazat, neberte osobne

aj ja sa cudujem, ci som to robil pre seba ci nie .. 8 rokov, neverim. to som uz taky stary *ujo?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Aug 14, 2006 12:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
este k tej dovolenke, okrem nej mi doma uz tri tyzdne nejde internet, takze asi preto je tu tak ticho Twisted Evil

ale normalne som paf ze tato tema ma uz 2 strany ... a PRESOV rules!!!

dobry napad, s tou party myslim. aspon by ste vsetci vy, "zapadniari", konecne videli vychod ... nechcem urazat, neberte osobne

aj ja sa cudujem, ci som to robil pre seba ci nie .. 8 rokov, neverim. to som uz taky stary *ujo?

len otazka je ci by aj niekto prisiel na tu party keby bola v presove... napr. ja nie lebo trepat sa do presova... najlepsi by bol nejaky kompromis. mohli by napr. vsetci co maju zaujem napisat a z toho by sme vymysleli nejake miesto v strede alebo co Very Happy

btw ja som uz bol v raz v presove - na davis cupe Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: