Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Sziget Festival - Radiohead
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 13, 2006 4:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Genialny koncert, aj cely festival. To pocasie mohlo byt aj podstatne horsie. Mam celkom slusnu kopu kratkych videjok, tak ked bude zaujem mozem uplodnut. Dnes este si to musim nechat prelezat v hlave a zajtra nieco k veci napisem. Smile

btw, neviete niekto presny playlist?

vibrocil ukoristil setlist po koncerte takze bue vediet aj presne poradie

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Aug 13, 2006 6:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na www.ateaseweb.com je setlist ku koncertu. Na forúme sa časom možno objavia aj nejké mp3 alebo videa.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 13, 2006 9:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hehe fuuuuu fakt skvely koncert... len tlacenka mohla byt mensia a ludia aktivnejsi v pozbudzovani... mozno to vyzera ze sa to odporuje ale oni sa len tlacili do predu a tam nic... do prdele raz za 10 rokov pridu do tychto koncin a ti ludia maximalne obcas zatlieskaju nejake kolektivne aktivity takmer ziadne... kokos a playlist bol skvelyyyyyyyyyy. najlepsi z tohtorocneho turnee co som videl... ak sa mi bude chciet tak ho naskenujem a dam sem niekde... len skoda fotaku co som stratil. Crying or Very sad mama chce odo mna 10 litrov Crying or Very sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Aug 14, 2006 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Playlist bol fakt asi najlepsi aky mohli dat. Stale sme si hovorili ze hraju az prilis dobre, ze to na uvod prepalili, ze pride slabsia pasaz z novych veci, no tie stale nechodili a bol zrazu koniec Smile Radiohead je asi najlepsia live kapela a uz nikdy nepoviem ze su precenovani. Zasluzia si este ovela viac uznania. Elektronicke veci zneli oproti albumom este elektronickejsie, gitarove gitarovejsie, depresivne este depresivnejsie, proste neuveritelne silne skladby takmer vsetky.

..filip

PríspevokZaslal: Po Aug 14, 2006 12:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

taky minireport na mojom blogu:

http://tichy.blog.sme.sk

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 8:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ludiaaaaaaaaaaaaaaaaaa co som ja nezohnal... komplet radiohead audio zo szigetu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Very Happy Very Happy Very Happy

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 8:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaaaaaaaaaaj link Laughing http://www.badongo.com/file/1230144

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 11:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2850913 tu je clanok tiez o tom radioheade... celkom suhlasim s autorkou...aj ked mnohi co ste tam boli asi nebudete moc suhlasit... myslim ze autorka je dost objektivna...
http://nocna-hudba.blogspot.com tu je viac liniek na ten zaznam zo szigetu...

Franz

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 12:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja skorej suhlasim s ludmi co pisali na diskusiu. Pre mna obrovsky zazitok a nad nejakymi drobnymi nedostatkami sa vobec nezamyslam. Zvuk a spev perfektny, atmosfera vyborna, nic viac mi netreba. Na Radiohead sa skakat nechodi a komunikacia s publikom mne nikdy nechyba, ide predsa o hudbu. Akurat skoda ze som viac texty nepostudoval Sad

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 1:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Ja skorej suhlasim s ludmi co pisali na diskusiu. Pre mna obrovsky zazitok a nad nejakymi drobnymi nedostatkami sa vobec nezamyslam. Zvuk a spev perfektny, atmosfera vyborna, nic viac mi netreba. Na Radiohead sa skakat nechodi a komunikacia s publikom mne nikdy nechyba, ide predsa o hudbu. Akurat skoda ze som viac texty nepostudoval Sad

ved to, ze skoro nikto nevedel texty, a urcite chybali kolektivne aktivity za kazdym max. zopar ludi zacalo tlieskat. si este asi nevidel vacsie gigy ako na glastonbury apod. toto sa tomu ani z daleka nepriblizovalo...a ked sem pridu raz za dlhu dobu tak by sa patrilo aj nieco viac kurva...lebo takto tu budu chodit raz za sto rokov...

Franz

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 1:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Franz Napísal:

ved to, ze skoro nikto nevedel texty, a urcite chybali kolektivne aktivity za kazdym max. zopar ludi zacalo tlieskat. si este asi nevidel vacsie gigy ako na glastonbury apod. toto sa tomu ani z daleka nepriblizovalo...a ked sem pridu raz za dlhu dobu tak by sa patrilo aj nieco viac kurva...lebo takto tu budu chodit raz za sto rokov...

Snad si necakal atmosferu ako na Glastonbury??
Ja som pochodil uz zopar koncertov a festivalov v strednej Europe a preto som nemal nejake prehnane ocakavania od publika. Atmosferu ako na ostrovoch tu nikdy mat nebues. Neni dobre si pred koncertom pustit DVD. Smile

..filip

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 1:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna bola ta recenzia na hovno, uz na zaciatku ked spomenul pablo honey....z toho tam nic nehrali, a co to trepal ze cakanie na vrchol, to bolo pre kazdeho ine, a ze malo komunikovali s publikom..sak to je radiohead, ony nikdy neboli moc showmani Smile) aj to jak kydal na sziget, cojaviem ,ja si do toho velmi hubu neotvaram lebo v tom dazdi som nic nevidel a urcite ani autor, mozno zato ze zmokol bol nasraty

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 5:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
vibrocil Napísal:
Franz Napísal:

Snad si necakal atmosferu ako na Glastonbury??
Ja som pochodil uz zopar koncertov a festivalov v strednej Europe a preto som nemal nejake prehnane ocakavania od publika. Atmosferu ako na ostrovoch tu nikdy mat nebues. Neni dobre si pred koncertom pustit DVD. Smile

Very Happy no to mas pravdu ze som to nemal pozerat pred koncertom pozerat...ale videl som aj ovela lepsie gigy mimo britanie...vravim, na to ze prvykrat boli v tychto koncinach ti ludia mali byt ovela aktivnejsi a nestat tam jak stlpy a ani slovko nevydat...

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
podla mna bola ta recenzia na hovno, uz na zaciatku ked spomenul pablo honey....z toho tam nic nehrali, a co to trepal ze cakanie na vrchol, to bolo pre kazdeho ine, a ze malo komunikovali s publikom..sak to je radiohead, ony nikdy neboli moc showmani Smile) aj to jak kydal na sziget, cojaviem ,ja si do toho velmi hubu neotvaram lebo v tom dazdi som nic nevidel a urcite ani autor, mozno zato ze zmokol bol nasraty

s tym pablom honey sa autorka fakt netrafila...s tym cakanim na vrchol s tebou tiez suhlasim ... fadovia rh su v tomto smete specificky, ze kazdemu sa pacia ine songy...vieme o tom svoje ze? Wink s tou komunikaciou rh s publikom asi tiez v podstate s tebou suhlasim Very Happy
a sziget bol ok pravda ze trochu neprehladny ale nebolo to vooobec take strasnee... filip ty si zmokol? kedy ? sag ked prsalo tak sme boli cely cas pod tym altankom... Confused
ale som rad ze sa autorka nevyjadrila tak bohovsky pozitivne ako vsetci tvrdia... ti technici si mohli dat fakt viac zalezat...najma thoma mali viac vytiahnut alebo ze by ja som mal menej spievat??? Very Happy autorka to tiez asi prehnala s pozeranim videi z glastonbury Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: Ut Aug 15, 2006 8:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

niee,som pisal ze autor clanku asi zmokol a bol nasraty ked napisal taku sucks recenziu

vibrocil Napísal:
..filip Napísal:

s tym pablom honey sa autorka fakt netrafila...s tym cakanim na vrchol s tebou tiez suhlasim ... fadovia rh su v tomto smete specificky, ze kazdemu sa pacia ine songy...vieme o tom svoje ze? Wink s tou komunikaciou rh s publikom asi tiez v podstate s tebou suhlasim Very Happy
a sziget bol ok pravda ze trochu neprehladny ale nebolo to vooobec take strasnee... filip ty si zmokol? kedy ? sag ked prsalo tak sme boli cely cas pod tym altankom... Confused
ale som rad ze sa autorka nevyjadrila tak bohovsky pozitivne ako vsetci tvrdia... ti technici si mohli dat fakt viac zalezat...najma thoma mali viac vytiahnut alebo ze by ja som mal menej spievat??? Very Happy autorka to tiez asi prehnala s pozeranim videi z glastonbury Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 4 z 5

Prejdi na: