|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ut Aug 15, 2006 10:28 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
niee,som pisal ze autor clanku asi zmokol a bol nasraty ked napisal taku sucks recenziu
vibrocil Napísal: |
podla mna bola ta recenzia na hovno, uz na zaciatku ked spomenul pablo honey....z toho tam nic nehrali, a co to trepal ze cakanie na vrchol, to bolo pre kazdeho ine, a ze malo komunikovali s publikom..sak to je radiohead, ony nikdy neboli moc showmani ) aj to jak kydal na sziget, cojaviem ,ja si do toho velmi hubu neotvaram lebo v tom dazdi som nic nevidel a urcite ani autor, mozno zato ze zmokol bol nasraty |
s tym pablom honey sa autorka fakt netrafila...s tym cakanim na vrchol s tebou tiez suhlasim ... fadovia rh su v tomto smete specificky, ze kazdemu sa pacia ine songy...vieme o tom svoje ze? s tou komunikaciou rh s publikom asi tiez v podstate s tebou suhlasim
a sziget bol ok pravda ze trochu neprehladny ale nebolo to vooobec take strasnee... filip ty si zmokol? kedy ? sag ked prsalo tak sme boli cely cas pod tym altankom...
ale som rad ze sa autorka nevyjadrila tak bohovsky pozitivne ako vsetci tvrdia... ti technici si mohli dat fakt viac zalezat...najma thoma mali viac vytiahnut alebo ze by ja som mal menej spievat??? autorka to tiez asi prehnala s pozeranim videi z glastonbury |
|
aha som zle precital sorac... ale aj tak si v tom dazdi nic nevidel ked si spal... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 31, 2006 6:28 pm Predmet: |
|
|
ferdinand Napísal: |
kua, no hadajte ktory song zahrali na poslednych styroch koncertch v GB resp. Irsku ako uplne zaverecnu vec? |
ja som bol tiez z toho sokovany, som myslel ze ho tak skoro nebudu davat, skor som si myslel ze thom sa setri a ze ho bude davat len pri nejakych specialnych prilezitostiach. trochu skoda ze ho nedali aj v pesti...ale aj tak thom ho uz nedava tak jak kedysi, aj ked by mala byt povinnost ho davat podobne ako oasis s wonderwall _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Aug 31, 2006 6:47 pm Predmet: |
|
|
kua, no hadajte ktory song zahrali na poslednych styroch koncertch v GB resp. Irsku ako uplne zaverecnu vec? |
ja som bol tiez z toho sokovany, som myslel ze ho tak skoro nebudu davat, skor som si myslel ze thom sa setri a ze ho bude davat len pri nejakych specialnych prilezitostiach. trochu skoda ze ho nedali aj v pesti...ale aj tak thom ho uz nedava tak jak kedysi, aj ked by mala byt povinnost ho davat podobne ako oasis s wonderwall |
ktory?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Aug 31, 2006 6:53 pm Predmet: |
|
|
ja som bol tiez z toho sokovany, som myslel ze ho tak skoro nebudu davat, skor som si myslel ze thom sa setri a ze ho bude davat len pri nejakych specialnych prilezitostiach. trochu skoda ze ho nedali aj v pesti...ale aj tak thom ho uz nedava tak jak kedysi, aj ked by mala byt povinnost ho davat podobne ako oasis s wonderwall |
ktory?? |
creep. dufam ze aj ferdinand mysli tento song _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Sep 01, 2006 10:50 am Predmet: |
|
|
ktory?? |
creep. dufam ze aj ferdinand mysli tento song |
aaa mne sa creep vobec nepaci... neviem preco,.. takze ma to ani trochu nemrzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: So Sep 02, 2006 9:35 pm Predmet: |
|
|
ktory?? |
creep. dufam ze aj ferdinand mysli tento song |
aaa mne sa creep vobec nepaci... neviem preco,.. takze ma to ani trochu nemrzi |
som si myslel ze ta moc nebere ale ze az takto??? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|