Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Duran Duran - 15. oktobra - Bratislava
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 11, 2006 9:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a na toho bryana adamsa do kosic? je vas tu dost ludi z vychodu,siel by tam niekto? ja ak by som tam saam isiel, tak by som sa tam asi stratil Laughing a inak mimochodom, ten snowpatrol....kde sa daju kupit listky? ani horak ani ticketportal..a po nemecky citat zas neviem..viete mi poradit? Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Sep 13, 2006 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
a na toho bryana adamsa do kosic? je vas tu dost ludi z vychodu,siel by tam niekto? ja ak by som tam saam isiel, tak by som sa tam asi stratil Laughing a inak mimochodom, ten snowpatrol....kde sa daju kupit listky? ani horak ani ticketportal..a po nemecky citat zas neviem..viete mi poradit? Rolling Eyes

ja na adamsa pojdem

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Sep 13, 2006 6:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ako opvedal lonely_soul....myslite ze by sem chodili keby tu nie je Orange a T-mobile.no myslim ze asi tazko....ved tak to tu vyzeralo aj pred tym ked tu tieto neboli

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Sep 13, 2006 8:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
no ako opvedal lonely_soul....myslite ze by sem chodili keby tu nie je Orange a T-mobile.no myslim ze asi tazko....ved tak to tu vyzeralo aj pred tym ked tu tieto neboli

to je pravda ze tmobile a orange sem pritahuju mnozstvo hviezd. ale myslim ze v minulosti sem nechodili hlavne z inych dovodov...napr. ze to tu zo zahranicia nikto nepoznal a celebrity sa sem bali prist, dalsi dovod by bol asi vladko a tak.

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 8:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pockajme si este rok-dva a verim ze sem zacne chodit aj niekto z ostrovov. Rad by som veril tomu ze Bratislava sa stane tak castou zastavkou ako je momentalne Praha alebo Budapest. Co je mozno trochu na skodu v tomto pripade je fakt, ze do Viedne je to iba na skok.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 10:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
bajla Napísal:

ja na adamsa pojdem

No super, takze tam stretnem znamu tvar, parada... Very Happy

Dovsed

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
jeremy Napísal:
bajla Napísal:

ja na adamsa pojdem

No super, takze tam stretnem znamu tvar, parada... Very Happy

pockaj tz mamrd Very Happy ty tam ides?

bajla

PríspevokZaslal: So Sep 16, 2006 5:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dovsed: ved kludne sa pridaj Cool Very Happy

Dovsed

PríspevokZaslal: Ne Sep 17, 2006 12:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
dovsed: ved kludne sa pridaj Cool Very Happy

no ak tu budem tak isto pan bajla Mr. Green

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: