|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Po Sep 11, 2006 9:11 am Predmet: |
|
|
a na toho bryana adamsa do kosic? je vas tu dost ludi z vychodu,siel by tam niekto? ja ak by som tam saam isiel, tak by som sa tam asi stratil a inak mimochodom, ten snowpatrol....kde sa daju kupit listky? ani horak ani ticketportal..a po nemecky citat zas neviem..viete mi poradit? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Sep 13, 2006 4:04 pm Predmet: |
|
|
bajla Napísal: |
a na toho bryana adamsa do kosic? je vas tu dost ludi z vychodu,siel by tam niekto? ja ak by som tam saam isiel, tak by som sa tam asi stratil a inak mimochodom, ten snowpatrol....kde sa daju kupit listky? ani horak ani ticketportal..a po nemecky citat zas neviem..viete mi poradit? |
ja na adamsa pojdem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Sep 13, 2006 6:47 pm Predmet: |
|
|
no ako opvedal lonely_soul....myslite ze by sem chodili keby tu nie je Orange a T-mobile.no myslim ze asi tazko....ved tak to tu vyzeralo aj pred tym ked tu tieto neboli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: St Sep 13, 2006 8:41 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
no ako opvedal lonely_soul....myslite ze by sem chodili keby tu nie je Orange a T-mobile.no myslim ze asi tazko....ved tak to tu vyzeralo aj pred tym ked tu tieto neboli |
to je pravda ze tmobile a orange sem pritahuju mnozstvo hviezd. ale myslim ze v minulosti sem nechodili hlavne z inych dovodov...napr. ze to tu zo zahranicia nikto nepoznal a celebrity sa sem bali prist, dalsi dovod by bol asi vladko a tak. _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Sep 14, 2006 8:13 am Predmet: |
|
|
Pockajme si este rok-dva a verim ze sem zacne chodit aj niekto z ostrovov. Rad by som veril tomu ze Bratislava sa stane tak castou zastavkou ako je momentalne Praha alebo Budapest. Co je mozno trochu na skodu v tomto pripade je fakt, ze do Viedne je to iba na skok. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Št Sep 14, 2006 10:13 am Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
ja na adamsa pojdem |
No super, takze tam stretnem znamu tvar, parada... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Sep 14, 2006 5:36 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
ja na adamsa pojdem |
No super, takze tam stretnem znamu tvar, parada... |
pockaj tz mamrd ty tam ides? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|