Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Lavagance
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 04, 2006 5:52 pm    Predmet: Lavagance Odpovedať s citátom Back to top

Co vravite na tuto kapelu? Pacia sa mi ich piesne, album si urcite kupim ked vyjde. Dlho som cakal na kapelu s podobnym soundom, taka na SK zatial chybala. Ich video vraj teraz rotuje aj na Alternative Nation v MTV. Len tak dalej! Very Happy

Tu su aj nejake songy na vypocutie.
www.myspace.com/lavagance

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 04, 2006 6:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne ten spevakov hlas silne pripomina richarda gilmoura...ako je to celkom dobre na slovenske pomery

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 6:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked som ich prvykrat pocul som bol nadseny ... MILES je genialna skladba, minulu nedelu mala premieru na MTV.

mam od nich stiahnutych 5 pesniciek a uz sa mi to zda trosku nudne. na debutovy album by to chcelo spickoveho producenta (najlepsie zahranicneho)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hej mozno su si tie pesnicky podobne po par pocutiach, ale stale mi to pride velmi slusne. Rad by som ich videl nazivo, na koncerte to moze byt zabava. Cool

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 6:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak ono to bolo na pohode a to vam poviem, to bola vec...uff...si vravim to su slovaci???????tak t.j. supa Cool

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 08, 2006 6:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Shocked O nich pocujem prvy krat...ale na slovenske pomery to nie je zle Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

PríspevokZaslal: Pi Sep 15, 2006 8:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Lavagance budu mat v oktobri tour spolu s Parou a Cliche! Cool V NR som jak na koni. Wink Tu su datumy vsetkych koncertov.

Oct 12 2006 IC Culture Trian Kosice

Oct 13 2006 V klub Presov

Oct 14 2006 Holicstvo Svidnik

Oct 19 2006 V klub Banska Bystrica

Oct 20 2006 Orlovna Skalica

Oct 21 2006 Piano klub Trencin

Oct 26 2006 Stara Pekaren Nitra

Oct 27 2006 Topvar pub Moravany

Oct 28 2006 Piano music klub Prievidza

Oct 31 2006 ELAM Bratislava

majky

PríspevokZaslal: Ne Sep 17, 2006 9:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
Lavagance budu mat v oktobri tour spolu s Parou a Cliche! Cool V NR som jak na koni. Wink Tu su datumy vsetkych koncertov.

tak to sa urcite vidime Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 17, 2006 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Musim sa priznat, ze sa mi Back To Attraction a Miles velmi pacia, kedze pravidelne rotuju aj na _FM, nemohla som sa im vyhnut, nastastie! Konecne kapela, ktora neznie ako Desmod, IMT a pod. Len tak dalej!

Dik za link Michal Very Happy

my_last.fm

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Sep 17, 2006 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
lonely_soul Napísal:

tak to sa urcite vidime Smile

Super dame po pive! Very Happy

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 17, 2006 1:09 pm    Predmet: gfh Odpovedať s citátom Back to top

wceraj hrali Lavagance naziwo na STV2 w Metre Wink cool

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 17, 2006 2:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviete niekto, kedy je repriza toho Metra?

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 17, 2006 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no do riti...tiez sa pytam neviete kedy bude repriza? Very Happy inak nie som si isty ale zda sa mi, ze sa to nereprizuje Confused

majky

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 6:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

po zhliadnuti vystupenia v STV len zopakujem co som uz povedal ... treba tam vyborneho producenta.

PS: zda sa mi ze repriza bola vcera poobede ...

lonely_soul

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 9:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne uslo asi prvych 10 min z toho Metra, ale tie ich najvacsie pecky som stihol. Pri "Miles" som cakal ze to tak odpalia az spadne cela Mlynska dolina...Zda sa mi ako keby nieco chybalo tomu zivemu prevedeniu.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: