|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: St Sep 20, 2006 7:28 am Predmet: PEHA |
|
|
nemozem nespomenut, ze 27. a 28. oktobra 2006 koncertuje presovska skupina PEHA v irskom Dubline a meste Tuam pri Galway.
A pri tejto prilezitosti otazka na ostatnych? Co si myslite o Pehe? _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Sep 20, 2006 7:55 am Predmet: |
|
|
No to pozeram kam to dotiahli
Momentalne su tu doma dost uspesni. Podla mna jedna z tych pocuvatelnejsich mainstreamovych kapiel a tesia sa dost velkej priazni radii. Hravaju ich aj na Radiu FM, kde zas hocijaku slovensku sracku nepustia. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Sep 20, 2006 8:42 am Predmet: |
|
|
mne sa ako spravnemu localpatriotovi pacia . aj ked v presove uz velmi dlho nehrali. mam pocit ze v radiu ich hraju az velmi casto... tak mam uz niektore piesne velmi opocuvane |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: St Sep 20, 2006 12:40 pm Predmet: |
|
|
Mne sa tiez vcelku pacia, s poslednym albumom vyleteli dost hore na SK, ale aj tie predosle su fayn. Urcite na nich chod! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: St Sep 20, 2006 1:44 pm Predmet: |
|
|
bude urcite super len mali strasne vycerpavajucu snuru cez leto, vraj to bolo na nich dost vidiet, hadam sa uz zotavili.
peha u mna najlepsia slovenska kapela!!! nove cd ani nemam ale tie predchadzajuvce najma prve dve su uplna bomba. skoda ze nie su z anglicka urcite by prerazili aj tam. _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Sep 20, 2006 4:06 pm Predmet: |
|
|
no tak suhlasim so vsetkymi superlativmi ale musim este dodat ze katka knechtova je asi najkrajsia slovenska spevacka ...ale suhlasim chod na nich |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: St Sep 20, 2006 6:44 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
no tak suhlasim so vsetkymi superlativmi ale musim este dodat ze katka knechtova je asi najkrajsia slovenska spevacka ...ale suhlasim chod na nich |
veru veru najkrajsia. len v poslednych rokoch trochu nabrala. u mna to je to este stale unosne. _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Sep 21, 2006 2:52 pm Predmet: |
|
|
prave som pozeral meduzu na ct1 co chodi a peha evidentne prerazila aj v cesku - skoncila na durhom mieste. aj ked je pravda ze ta hitparada v tom programe neodzrkaldluje vkus vsetkych ludi. inak poznate tu relacku ? ide tam skoro samy britpop _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Sep 21, 2006 7:50 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
prave som pozeral meduzu na ct1 co chodi a peha evidentne prerazila aj v cesku - skoncila na durhom mieste. aj ked je pravda ze ta hitparada v tom programe neodzrkaldluje vkus vsetkych ludi. inak poznate tu relacku ? ide tam skoro samy britpop |
tak to som pozeral ked som bol maly....ale ked hovoris britpop , kedy ze to chodi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Pi Sep 22, 2006 8:19 pm Predmet: |
|
|
neviem kedy to chodi. inak som potom zistil ze ono to vlastne peha neskoncila druha ale ma v hlasovani cislo 2. _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 309 Bydlisko: Topolcianky |
Zaslal: Pi Sep 22, 2006 8:33 pm Predmet: |
|
|
Som tu jediny, komu sa Peha po hudobnej stranke nepaci? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: So Sep 23, 2006 4:39 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
neviem kedy to chodi. inak som potom zistil ze ono to vlastne peha neskoncila druha ale ma v hlasovani cislo 2. |
To preto, bo je druha . Inac Peha je skupina, od ktorej sice mam vsetky albumy, no ziaden som si nekupil a ani bych si nekupil. Povacsinou som si cele albumy vypocul len raz, niektore som cele ani nepresiel. Ale stale je to podla mna to lepsie zo Slovenska a niektore songy ako napr. "Hypnoticka" ci "Nieco sa chysta" prave tym, ze neboli v radiach tolko rotovane, nie su pre mna take opocuvane a stali sa pre mna evergreenmi
Co sa tyka posledneho albumu, je fajn, lenze pred casom "Za Tebou" a este stale "Spomal" nie su zle songy, ale tym, ze ich furt omielaju v radiach, sa mi dost znechutili. Chce to pauzu, chce to kitekat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil