Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

SNS
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 5:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ozaj, objednal som si tricko Ludia proti rasizmu, dufam, ze ma nikto za to neu*ebe Confused Confused Confused . Mozno aj kupovanim tychto triciek sa na nam podari nieco spravit, takze, hor sa kupovat tricka s antirasistickymi heslami.

to Bajla: som rad, ze so mnou niekto sympatizuje Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to liam55: ja s tebou tiez sympatizujem v tychto veciach...dokonca sa mi zda zbytocne prispievat do tejto temy lebo aj tak vsetky moje myslienky napises aj za mna. takze vsetko co napises by si ostatni mali precitat 2x Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Liam55

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 8:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Raz zalozime politicku stranu!!! Teda, ak raz budem dospelym Laughing Laughing , teda plnoletym Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 11, 2006 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nerobte z komara slona Laughing

Ked som bol mladsi som dostal,lebo som nedal cigarety opitej bande co sla oproti po ceste Shocked
Kamarata v UK tiez par krat nahanali ked tam robil len pre toze je cudzinec.Ale ze vraj mali viac spadnute na mongolcov a podobnych Laughing

A Slota je hlupak.Nie vsetky jeho nazory su zle ( aj ked nechcite odo mna pocut nejaky dobry),ale ma smolu ze je vymet bez kuska inteligencie.A ked sme pri SMK tam sa tiez najdu "hniezdy"co nevedia poriadne ani po slovensky... Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Sep 12, 2006 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

najvacsi paradox je, ze mnoho ludi z smk sa vyjadruje po slovensky lepsie jak slota

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 12, 2006 9:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
najvacsi paradox je, ze mnoho ludi z smk sa vyjadruje po slovensky lepsie jak slota

Nebol by som si taky isty,aj ked vynimky tam su.A podla mna clocek ktory sedel(alebo ma ambiciu) v parlamente SR by mal vediet po slovensky.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Liam55

PríspevokZaslal: Ut Sep 19, 2006 7:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dnes som sa v tyzdni docital, ze vlastnenec je ten, kto ma rad svoju krajinu so svojimi kladmi, aj zapormi, so vsetkym, co ta krajina ma, cize aj s cudzincami, Rommi, atd. Skratka ma jurad taku aka je a nechce ju menit. Aky je potom Jano S. vlastnenec? Ja som 1000x vacsi vlastnenec. Ale vlastne nie, lebo nemozem vystat takych Slovakov, ako je on, takych co si myslia, ze su vacsi Slovaci ako ostatni.

Oplati sa kupit aktualny .tyzden Smile

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Sep 19, 2006 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
Dnes som sa v tyzdni docital, ze vlastnenec je ten, kto ma rad svoju krajinu so svojimi kladmi, aj zapormi, so vsetkym, co ta krajina ma, cize aj s cudzincami, Rommi, atd. Skratka ma jurad taku aka je a nechce ju menit. Aky je potom Jano S. vlastnenec? Ja som 1000x vacsi vlastnenec. Ale vlastne nie, lebo nemozem vystat takych Slovakov, ako je on, takych co si myslia, ze su vacsi Slovaci ako ostatni.

tak tak dobre to v tyzdni napisali. ja som si dnes spomenul ked davali minuly rok poslancom a politikom zaspievat statnu hymnu a mnoho ich nevedelo ale najvacsi sok bol ze ani slota Shocked Laughing Crying or Very sad a jediny kto vedel bol bugar Very Happy

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 3:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Liam55 Napísal:

tak tak dobre to v tyzdni napisali. ja som si dnes spomenul ked davali minuly rok poslancom a politikom zaspievat statnu hymnu a mnoho ich nevedelo ale najvacsi sok bol ze ani slota Shocked Laughing Crying or Very sad a jediny kto vedel bol bugar Very Happy

to si robis srandu???

Liam55

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 4:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mimochodom, minuly rok Slota nebol poslanec.......

A este takto skusali politikov, co znamena skratka NATO, a nevedelo dost, a nevedela aj nejaka poslankyna, ktora pracuje v tom nejakom vybore pre NATO Laughing Laughing

vibrocil

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 6:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
Mimochodom, minuly rok Slota nebol poslanec.......

A este takto skusali politikov, co znamena skratka NATO, a nevedelo dost, a nevedela aj nejaka poslankyna, ktora pracuje v tom nejakom vybore pre NATO Laughing Laughing

ja viem ze nebol poslanec, preto som tam napisal ,,...a politikom...´´

dovsed: fakt bola taka anketa, ktora tak smutne dopadla

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Sep 21, 2006 7:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dovsed: fakt bola taka anketa, ktora tak smutne dopadla[/quote]pekne si to povedal ze smutne Sad .a oni chcu riadit stat Mad

Liam55

PríspevokZaslal: So Sep 23, 2006 9:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Napisal som o tomto taky maly suhrn mojich nazorov. Adresa na moj blog je pod tymto co pisem, kliknite na "www"

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: