|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 309 Bydlisko: Topolcianky |
Zaslal: Št Aug 31, 2006 5:28 pm Predmet: |
|
|
Ozaj, objednal som si tricko Ludia proti rasizmu, dufam, ze ma nikto za to neu*ebe . Mozno aj kupovanim tychto triciek sa na nam podari nieco spravit, takze, hor sa kupovat tricka s antirasistickymi heslami.
to Bajla: som rad, ze so mnou niekto sympatizuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Št Aug 31, 2006 6:40 pm Predmet: |
|
|
to liam55: ja s tebou tiez sympatizujem v tychto veciach...dokonca sa mi zda zbytocne prispievat do tejto temy lebo aj tak vsetky moje myslienky napises aj za mna. takze vsetko co napises by si ostatni mali precitat 2x _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Zaslal: Št Aug 31, 2006 8:28 pm Predmet: |
|
|
Raz zalozime politicku stranu!!! Teda, ak raz budem dospelym , teda plnoletym |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Sep 11, 2006 10:37 pm Predmet: |
|
|
Nerobte z komara slona
Ked som bol mladsi som dostal,lebo som nedal cigarety opitej bande co sla oproti po ceste
Kamarata v UK tiez par krat nahanali ked tam robil len pre toze je cudzinec.Ale ze vraj mali viac spadnute na mongolcov a podobnych
A Slota je hlupak.Nie vsetky jeho nazory su zle ( aj ked nechcite odo mna pocut nejaky dobry),ale ma smolu ze je vymet bez kuska inteligencie.A ked sme pri SMK tam sa tiez najdu "hniezdy"co nevedia poriadne ani po slovensky... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ut Sep 12, 2006 12:05 pm Predmet: |
|
|
najvacsi paradox je, ze mnoho ludi z smk sa vyjadruje po slovensky lepsie jak slota _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Sep 12, 2006 9:39 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
najvacsi paradox je, ze mnoho ludi z smk sa vyjadruje po slovensky lepsie jak slota |
Nebol by som si taky isty,aj ked vynimky tam su.A podla mna clocek ktory sedel(alebo ma ambiciu) v parlamente SR by mal vediet po slovensky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Zaslal: Ut Sep 19, 2006 7:36 pm Predmet: |
|
|
Dnes som sa v tyzdni docital, ze vlastnenec je ten, kto ma rad svoju krajinu so svojimi kladmi, aj zapormi, so vsetkym, co ta krajina ma, cize aj s cudzincami, Rommi, atd. Skratka ma jurad taku aka je a nechce ju menit. Aky je potom Jano S. vlastnenec? Ja som 1000x vacsi vlastnenec. Ale vlastne nie, lebo nemozem vystat takych Slovakov, ako je on, takych co si myslia, ze su vacsi Slovaci ako ostatni.
Oplati sa kupit aktualny .tyzden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ut Sep 19, 2006 9:02 pm Predmet: |
|
|
Liam55 Napísal: |
Dnes som sa v tyzdni docital, ze vlastnenec je ten, kto ma rad svoju krajinu so svojimi kladmi, aj zapormi, so vsetkym, co ta krajina ma, cize aj s cudzincami, Rommi, atd. Skratka ma jurad taku aka je a nechce ju menit. Aky je potom Jano S. vlastnenec? Ja som 1000x vacsi vlastnenec. Ale vlastne nie, lebo nemozem vystat takych Slovakov, ako je on, takych co si myslia, ze su vacsi Slovaci ako ostatni.
tak tak dobre to v tyzdni napisali. ja som si dnes spomenul ked davali minuly rok poslancom a politikom zaspievat statnu hymnu a mnoho ich nevedelo ale najvacsi sok bol ze ani slota a jediny kto vedel bol bugar _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Sep 20, 2006 3:47 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
tak tak dobre to v tyzdni napisali. ja som si dnes spomenul ked davali minuly rok poslancom a politikom zaspievat statnu hymnu a mnoho ich nevedelo ale najvacsi sok bol ze ani slota a jediny kto vedel bol bugar |
to si robis srandu??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Zaslal: St Sep 20, 2006 4:26 pm Predmet: |
|
|
Mimochodom, minuly rok Slota nebol poslanec.......
A este takto skusali politikov, co znamena skratka NATO, a nevedelo dost, a nevedela aj nejaka poslankyna, ktora pracuje v tom nejakom vybore pre NATO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: St Sep 20, 2006 6:50 pm Predmet: |
|
|
Mimochodom, minuly rok Slota nebol poslanec.......
A este takto skusali politikov, co znamena skratka NATO, a nevedelo dost, a nevedela aj nejaka poslankyna, ktora pracuje v tom nejakom vybore pre NATO |
ja viem ze nebol poslanec, preto som tam napisal ,,...a politikom...´´
dovsed: fakt bola taka anketa, ktora tak smutne dopadla _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Sep 21, 2006 7:48 pm Predmet: |
|
|
dovsed: fakt bola taka anketa, ktora tak smutne dopadla[/quote]pekne si to povedal ze smutne .a oni chcu riadit stat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Zaslal: So Sep 23, 2006 9:09 am Predmet: |
|
|
Napisal som o tomto taky maly suhrn mojich nazorov. Adresa na moj blog je pod tymto co pisem, kliknite na "www" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|