Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

PEHA
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 7:28 am    Predmet: PEHA Odpovedať s citátom Back to top

nemozem nespomenut, ze 27. a 28. oktobra 2006 koncertuje presovska skupina PEHA v irskom Dubline a meste Tuam pri Galway.

A pri tejto prilezitosti otazka na ostatnych? Co si myslite o Pehe?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 7:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No to pozeram kam to dotiahli Shocked

Momentalne su tu doma dost uspesni. Podla mna jedna z tych pocuvatelnejsich mainstreamovych kapiel a tesia sa dost velkej priazni radii. Hravaju ich aj na Radiu FM, kde zas hocijaku slovensku sracku nepustia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 8:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa ako spravnemu localpatriotovi pacia Very HappyVery Happy. aj ked v presove uz velmi dlho nehrali. mam pocit ze v radiu ich hraju az velmi casto... tak mam uz niektore piesne velmi opocuvane

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 12:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa tiez vcelku pacia, s poslednym albumom vyleteli dost hore na SK, ale aj tie predosle su fayn. Urcite na nich chod! Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 1:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bude urcite super len mali strasne vycerpavajucu snuru cez leto, vraj to bolo na nich dost vidiet, hadam sa uz zotavili.

peha u mna najlepsia slovenska kapela!!! nove cd ani nemam ale tie predchadzajuvce najma prve dve su uplna bomba. skoda ze nie su z anglicka urcite by prerazili aj tam.

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 4:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak suhlasim so vsetkymi superlativmi ale musim este dodat ze katka knechtova je asi najkrajsia slovenska spevacka Embarassed ...ale suhlasim chod na nich

vibrocil

PríspevokZaslal: St Sep 20, 2006 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
no tak suhlasim so vsetkymi superlativmi ale musim este dodat ze katka knechtova je asi najkrajsia slovenska spevacka Embarassed ...ale suhlasim chod na nich

veru veru najkrajsia. len v poslednych rokoch trochu nabrala. u mna to je to este stale unosne. Very Happy

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Sep 21, 2006 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

prave som pozeral meduzu na ct1 co chodi a peha evidentne prerazila aj v cesku - skoncila na durhom mieste. aj ked je pravda ze ta hitparada v tom programe neodzrkaldluje vkus vsetkych ludi. inak poznate tu relacku ? ide tam skoro samy britpop

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Sep 21, 2006 7:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
prave som pozeral meduzu na ct1 co chodi a peha evidentne prerazila aj v cesku - skoncila na durhom mieste. aj ked je pravda ze ta hitparada v tom programe neodzrkaldluje vkus vsetkych ludi. inak poznate tu relacku ? ide tam skoro samy britpop

tak to som pozeral ked som bol maly....ale ked hovoris britpop Shocked , kedy ze to chodi

vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Sep 22, 2006 8:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem kedy to chodi. inak som potom zistil ze ono to vlastne peha neskoncila druha ale ma v hlasovani cislo 2.

Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Pi Sep 22, 2006 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som tu jediny, komu sa Peha po hudobnej stranke nepaci?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Sep 23, 2006 4:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
neviem kedy to chodi. inak som potom zistil ze ono to vlastne peha neskoncila druha ale ma v hlasovani cislo 2.

To preto, bo je druha Idea . Inac Peha je skupina, od ktorej sice mam vsetky albumy, no ziaden som si nekupil a ani bych si nekupil. Povacsinou som si cele albumy vypocul len raz, niektore som cele ani nepresiel. Ale stale je to podla mna to lepsie zo Slovenska a niektore songy ako napr. "Hypnoticka" ci "Nieco sa chysta" prave tym, ze neboli v radiach tolko rotovane, nie su pre mna take opocuvane a stali sa pre mna evergreenmi Very Happy
Co sa tyka posledneho albumu, je fajn, lenze pred casom "Za Tebou" a este stale "Spomal" nie su zle songy, ale tym, ze ich furt omielaju v radiach, sa mi dost znechutili. Chce to pauzu, chce to kitekat Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

PríspevokZaslal: So Sep 23, 2006 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
dufam ze hej Wink

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Sep 25, 2006 11:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Liam55 Napísal:
dufam ze hej Wink

Pripajam sa k Liamovi ... peha = nuda

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 25, 2006 2:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
Pripajam sa k Liamovi ... peha = nuda

Peha a Nuda su dve rozdielne skupiny Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: