|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Ut Okt 03, 2006 8:49 am Predmet: Supergrass |
|
|
Som jediny komu sa zda divne ze na tychto borcov sa tu nespravodlivo zabuda? Posledne roky nie su na ociach, ale o to lepsie albumy vydvaju. Najma posledny Road to Rouen je jeden z najlepsich na Uk scene noveho milenia. Kazdemu milovnikovi britpopu odporucam.
Co na nich hovorite? _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam55
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 309 Bydlisko: Topolcianky |
Zaslal: Ut Okt 03, 2006 9:42 am Predmet: |
|
|
ja nepoznam, nemas nejake linky? nechce sa mi hladat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Ut Okt 03, 2006 12:18 pm Predmet: |
|
|
ja poznam pesnicku grace-save the money for the children, a to je doost po prdeli pesnicka...odporucam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ut Okt 03, 2006 4:27 pm Predmet: |
|
|
Supergrass R-U-L-E!
Prvy album som sice nepocula, ostatne ano, a nedam na nich dopustit! Najviac sa mi ale paci 'In It For The Money', veci ako Richard III., Late In The Day, Sun Hits The Sky su skratka klasiky Ale ani 'Life On Other Planets' nie je zly. Co sa tyka toho posledneho ... na Supergrass trochu ina kava, ale stale v pohode. _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Okt 04, 2006 9:09 pm Predmet: |
|
|
tak supergrass je jedna z naj britskych skupin sucasnosti pre mna. album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej. a tiez prvy, druhy aj stvrty album nema ziadne chyby. ten posledny zatial nepoznam. ale pesnicky ako za, grace, going out, a este neviem co vsetko nemaju chyby, no proste super skupina. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Št Okt 05, 2006 2:45 pm Predmet: |
|
|
Mě trochu nasrali s tou bestofkou (2004)....Brzo, ne??? Já vím, že po 10 letech, ale...těch hitů zas tolik nemaj. Koukněte na Oasis, ti by museli po 10 letech vydat 4CD, aby se tam vešlo všecko teda hity. Ale Supergrass hráli i v Praze, viděl jsem ňákej koncert v telce, alba mám taky všechny, no dobrá kapelka, no.
_________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 7:25 am Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej.. |
moja rec
ten album je jeden z najlepsich ake som pocul. A ze si spomenul moju srdcovku Faraway.... Som myslel ze je len moja
A pre neznalych. Od Supergrass je napr pesnicka co chodila par rokov dozadu v reklame na Orange. Taka prazdna miestnost a akoze "stahujeme sa do lepsieho", no uz si to moc nepamatam. Seen the light sa vola. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 7:51 am Predmet: |
|
|
neviem ci Orange, resp. T-Mobile (fakt si nepamatam) nepouzil v reklame pesnicku ALRIGHT , ktora je btw mojou najoblubenejsou od Supergrass _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 1:36 pm Predmet: |
|
|
skvela kapela, skvele songy ... Najviac mam rad prve dva albumy, ale coraz viac sa mi paci aj posledny ... Aj so songami typu Coffee in the Pot
PS: a Alright je fakt super song |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: So Okt 07, 2006 9:29 pm Predmet: |
|
|
ludia, super ze ste si spomenuli. so supergrass som vyrastal fakt, popri oasis a the verve to boli u mna aj supergrass. zacal som ich zrat s albumom in it for the money, a dodnes na nho nedam dopustit. take skvosty ako richard III ...
a ked ide o road to rouen, tak Franz dost s tebou suhlasim. je velmi silny, melodicky. len nemozem teraz povedat, ze je najlepsi, lebo sa zamotam. minule som tvrdil, ze GOMEZ su top toho roku, ... ale klobuk dole a fakt, zabudli sme na SUPERGRASS !!! _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Ne Okt 08, 2006 7:17 am Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
tomas Napísal: |
album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej.. |
ten album je jeden z najlepsich ake som pocul. A ze si spomenul moju srdcovku Faraway.... Som myslel ze je len moja
|
faraway je aj moja srcovka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Ne Jún 08, 2008 5:10 pm Predmet: |
|
|
Vcera som si ripol I should coco do compu a nemozem to vypnut. Skvely album, hlavne alright a caught by the fuzz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Ne Sep 07, 2008 11:40 am Predmet: |
|
|
Takze pani 6.11.2008 vystupia vo Viedni, vo Flexe.
Pojde niekto ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Po Sep 08, 2008 8:43 am Predmet: |
|
|
sakypop Napísal: |
Takze pani 6.11.2008 vystupia vo Viedni, vo Flexe.
Pojde niekto ? |
ani nehovor. na koncert supergrass v blizkosti SR cakam niekolko rokov, a teraz ked su vo viedni, budem akurat vo Varsave, cize asi ich zasa neuvidim. ja mam na nich smolu. ked boli v prahe pred 5 rokmi ci kedy, uz som mal vsetko vybavene ze pojdem, ale ohlasili koncerty rolling stones a mccartney a na supergrass nezostali peniaze, a teraz toto. takze asi nepojdem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Ut Sep 09, 2008 7:35 pm Predmet: |
|
|
ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|