Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Forum: Chcete jedno nebo dvě ???

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Jaké si přejete navštěvovat Oasisforum?
Stačí mi Mad For It v současné podobě
41%
 41%  [ 5 ]
Stačí mi Mad For It, ale nový design by mu více slušel
0%
 0%  [ 0 ]
Chci navštěvovat Mad For It i Oasisband Forum
58%
 58%  [ 7 ]
Celkom hlasov : 12

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 12:00 pm    Predmet: Forum: Chcete jedno nebo dvě ??? Odpovedať s citátom Back to top

Mám prosbu na vás všechny, kteří posloucháte Oasis a chodíte na toto Forum. Asi víte, že se nedávno rozběhlo nové Oasis Forum také v ČR na stránce http://forum.phpbb.cz/Oasisband/ a nyní je na něm registrováno 17 uživatelů. Na http://www.madforit.sk/forum/index.php je uživatelů asi 39, když nepočítám Whistlera, kterej se několikrát opakuje. Někteří uživatelé se opakují a někteří jsou v ČR noví a neregistrovaní tady. V poslední době proběhlo mezi mnou a Markem (Admin MadForIt) pár mailů probírajících budoucnost obou těchto stránek. Navrhuji ji nechat na vás - těch, co tato fora navštěvujete...Hlasujte, které řešení je podle vás nejlepší a my se budeme snažit vyhovět převažujícímu názoru.

Díky.

Live Forever

Naposledy upravil adam dňa Pi Okt 06, 2006 12:17 pm, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Adam, myslim ze tato anketa je od Teba pekne gesto ... ja osobne som hlasoval za moznost C. Cas ukaze kolko ludi zacne pravidelne navsteovovat a prispievat na Tvoje forum. Myslim si ze odliv ludi z MadForIt nehrozi, takze Marek moze byt tiez kludny Wink

Len keby si zmenil hosting, nakolko OasisBand forum mi ide velmi pomaly.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 2:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja by som chcel, aby to vsetko bolo na jednom fore, to znamena, ze tu by sa nejako rozsirila download/upload sekcia. Lebo tvoje forum ma to, co chyba tu a toto forum ma to, co chyba tebe. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 2:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

edit: tvojmu foru, nie tebe Laughing Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 5:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak som sa prihlasil k tlupe Cool .no ved uvidime casom

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 10:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja neviem asi pojdem spat...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: So Okt 07, 2006 9:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

chlapi (a devy samozrejme), hlasujte za jedno, co? Smile uf, mal som viac guinessov ako bolo treba. ale po takom zapase ako slovakia vs wales, a hlavne po tom vysledku, no nezasluzim si? viete ako v irskej krcme vas hreje narodna hrdost, ked tlieskate po gole a vsetci naokolo akoze co sa deje????

sorry bratia cesi, radsej nespominam nasu hanbu, ako ste nas natreli pred par tyzdnami u nas doma Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 8:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hlasoval som za 1, download pre mna neni az tak dolezity.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 8:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja nehlasujem, pretoze zmysel ankety som nepochopil..mne sa lubia obidve..a nie ze sa stane, ze prehrata strana stiahne forum, leboooo potom...no....ehm....noo...potom...no co ja viem.....ech. No skratka, nesutazte bratia Cesi a Slovaci ,ci presnejsie "czech forum vs. slovak forum"(lepsie dve ako nic Smile ), radsej si to rozdajme na futbalovom ihrisku, a v piti piva...ze joooo?! Razz Boze, ako sa ja tesim na tu stredu na nemcov,to bude zase v meste bordeeeel Razz

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 10, 2006 4:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
ja nehlasujem, pretoze zmysel ankety som nepochopil..mne sa lubia obidve..a nie ze sa stane, ze prehrata strana stiahne forum, leboooo potom...no....ehm....noo...potom...no co ja viem.....ech. No skratka, nesutazte bratia Cesi a Slovaci ,ci presnejsie "czech forum vs. slovak forum"(lepsie dve ako nic Smile ), radsej si to rozdajme na futbalovom ihrisku, a v piti piva...ze joooo?! Razz Boze, ako sa ja tesim na tu stredu na nemcov,to bude zase v meste bordeeeel Razz

Jestli chceš teda obě, tak hlasuj pro třetí možnost. Mad For It zrušené nebude, spíše jde o smysl Oasisbandu. Tak se neboj, zatím to vypadá, že budou obě nebo jedno společné.

Cheers Bajla

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Liam55

PríspevokZaslal: Ut Okt 10, 2006 5:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ale keby sa robilo jedno nove, tak dufam ze nezvazujete moznost, ze by sa islo od znova, lebo to by bolo dost na houby Confused Confused

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 10, 2006 9:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam thanxs for cheers Very Happy uz som zahlasoval Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: