Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Supergrass
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 8:49 am    Predmet: Supergrass Odpovedať s citátom Back to top

Som jediny komu sa zda divne ze na tychto borcov sa tu nespravodlivo zabuda? Posledne roky nie su na ociach, ale o to lepsie albumy vydvaju. Najma posledny Road to Rouen je jeden z najlepsich na Uk scene noveho milenia. Kazdemu milovnikovi britpopu odporucam.

Co na nich hovorite?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 9:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja nepoznam, nemas nejake linky? Smile nechce sa mi hladat Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 12:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja poznam pesnicku grace-save the money for the children, a to je doost po prdeli pesnicka...odporucam

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 4:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Supergrass R-U-L-E!

Prvy album som sice nepocula, ostatne ano, a nedam na nich dopustit! Najviac sa mi ale paci 'In It For The Money', veci ako Richard III., Late In The Day, Sun Hits The Sky su skratka klasiky Very Happy Ale ani 'Life On Other Planets' nie je zly. Co sa tyka toho posledneho ... na Supergrass trochu ina kava, ale stale v pohode. Smile

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: St Okt 04, 2006 9:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak supergrass je jedna z naj britskych skupin sucasnosti pre mna. album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej. a tiez prvy, druhy aj stvrty album nema ziadne chyby. ten posledny zatial nepoznam. ale pesnicky ako za, grace, going out, a este neviem co vsetko nemaju chyby, no proste super skupina.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 05, 2006 2:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mě trochu nasrali s tou bestofkou (2004)....Brzo, ne??? Já vím, že po 10 letech, ale...těch hitů zas tolik nemaj. Koukněte na Oasis, ti by museli po 10 letech vydat 4CD, aby se tam vešlo všecko teda hity. Ale Supergrass hráli i v Praze, viděl jsem ňákej koncert v telce, alba mám taky všechny, no dobrá kapelka, no.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej..

moja rec

ten album je jeden z najlepsich ake som pocul. A ze si spomenul moju srdcovku Faraway.... Som myslel ze je len moja Smile

A pre neznalych. Od Supergrass je napr pesnicka co chodila par rokov dozadu v reklame na Orange. Taka prazdna miestnost a akoze "stahujeme sa do lepsieho", no uz si to moc nepamatam. Seen the light sa vola.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 7:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem ci Orange, resp. T-Mobile (fakt si nepamatam) nepouzil v reklame pesnicku ALRIGHT , ktora je btw mojou najoblubenejsou od Supergrass Wink

gabip79

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 1:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

skvela kapela, skvele songy ... Najviac mam rad prve dva albumy, ale coraz viac sa mi paci aj posledny ... Aj so songami typu Coffee in the Pot Very Happy

PS: a Alright je fakt super song Wink

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: So Okt 07, 2006 9:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ludia, super ze ste si spomenuli. so supergrass som vyrastal Smile fakt, popri oasis a the verve to boli u mna aj supergrass. zacal som ich zrat s albumom in it for the money, a dodnes na nho nedam dopustit. take skvosty ako richard III ...

a ked ide o road to rouen, tak Franz dost s tebou suhlasim. je velmi silny, melodicky. len nemozem teraz povedat, ze je najlepsi, lebo sa zamotam. minule som tvrdil, ze GOMEZ su top toho roku, ... ale klobuk dole a fakt, zabudli sme na SUPERGRASS !!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
tomas

PríspevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 7:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
tomas Napísal:
album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej..

ten album je jeden z najlepsich ake som pocul. A ze si spomenul moju srdcovku Faraway.... Som myslel ze je len moja Smile

faraway je aj moja srcovka. Smile

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ne Jún 08, 2008 5:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vcera som si ripol I should coco do compu a nemozem to vypnut. Skvely album, hlavne alright a caught by the fuzz. Smile

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ne Sep 07, 2008 11:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Takze pani 6.11.2008 vystupia vo Viedni, vo Flexe.

Pojde niekto ?

tomas

PríspevokZaslal: Po Sep 08, 2008 8:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Takze pani 6.11.2008 vystupia vo Viedni, vo Flexe.

Pojde niekto ?
ani nehovor. na koncert supergrass v blizkosti SR cakam niekolko rokov, a teraz ked su vo viedni, budem akurat vo Varsave, cize asi ich zasa neuvidim. ja mam na nich smolu. ked boli v prahe pred 5 rokmi ci kedy, uz som mal vsetko vybavene ze pojdem, ale ohlasili koncerty rolling stones a mccartney a na supergrass nezostali peniaze, a teraz toto. takze asi nepojdem.

gabip79

PríspevokZaslal: Ut Sep 09, 2008 7:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: