|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Okt 09, 2006 7:51 am Predmet: |
|
|
A kolkych som namotal uz ja, ani neratam Sa mi to nepaci ze je o tom stale ticho. Poveril kolegynu aby sa spytala co nove vo veci, tak hned ako budem informovanejsi, podelim sa s vami o to. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Okt 09, 2006 11:52 am Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.
Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny |
sa mi to barz nezda a so steel arenou z vobec... bol som tam v sobotu na deep purple a mozem povedat ze ta hala nie je stavana na koncerty. vyzera sice super ale o akustike sa to velmi povedat neda.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Po Okt 09, 2006 3:44 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.
Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny |
sa mi to barz nezda a so steel arenou z vobec... bol som tam v sobotu na deep purple a mozem povedat ze ta hala nie je stavana na koncerty. vyzera sice super ale o akustike sa to velmi povedat neda.... |
no akusticky je kazdy zimak na hovno _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Okt 19, 2006 7:53 am Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
jeremy Napísal: |
no akusticky je kazdy zimak na hovno |
V banovciach ani nie,lebo nemame strechu ani steny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Okt 19, 2006 8:22 am Predmet: |
|
|
Tak asi uzavreme pomaly temu Red hot v Kosiciach. Zda sa ze nic sa nekona. Ta povodkyna informacia tam uz vraj nerobi a posledne info bolo zevraj to napokon padlo, napriek tomu ze to bolo takmer na 100% dohodnute. Neviem, cele je to divne. Mrzi ma ze som tu siril taketo nepotvrdene info a namotal viacerych, ktori namotali dalsich, ktori zas namotali.... _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Okt 19, 2006 11:03 am Predmet: |
|
|
Tak asi uzavreme pomaly temu Red hot v Kosiciach. Zda sa ze nic sa nekona. Ta povodkyna informacia tam uz vraj nerobi a posledne info bolo zevraj to napokon padlo, napriek tomu ze to bolo takmer na 100% dohodnute. Neviem, cele je to divne. Mrzi ma ze som tu siril taketo nepotvrdene info a namotal viacerych, ktori namotali dalsich, ktori zas namotali.... |
este sa smej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: So Okt 21, 2006 4:02 pm Predmet: |
|
|
Tak asi uzavreme pomaly temu Red hot v Kosiciach. Zda sa ze nic sa nekona. Ta povodkyna informacia tam uz vraj nerobi a posledne info bolo zevraj to napokon padlo, napriek tomu ze to bolo takmer na 100% dohodnute. Neviem, cele je to divne. Mrzi ma ze som tu siril taketo nepotvrdene info a namotal viacerych, ktori namotali dalsich, ktori zas namotali.... |
no akoze to bolo aj tak divne ze by spravili novu snuru k tomu novemu albumu... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|