Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

red hot...
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 09, 2006 7:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A kolkych som namotal uz ja, ani neratam Smile Sa mi to nepaci ze je o tom stale ticho. Poveril kolegynu aby sa spytala co nove vo veci, tak hned ako budem informovanejsi, podelim sa s vami o to.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 09, 2006 11:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.

Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny Smile

sa mi to barz nezda a so steel arenou z vobec... bol som tam v sobotu na deep purple a mozem povedat ze ta hala nie je stavana na koncerty. vyzera sice super ale o akustike sa to velmi povedat neda....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 09, 2006 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
Franz Napísal:
Red hot je jedna z mala US kapiel ktore mozem. Aj ked pocuvat cele albumy, to by ma asi trochu nudilo. A tie single z noveho albumu, no zatial prilis pod kozu nezaliezli. Chcelo by to skorej nieco tvrdsie.

Betterman nehnevaj sa uz na seba, prilezitost budes mat este tusim v decembri vo Viedni a dokonca je uz vraj potvrdene ze budu hrat aj v KOSICIACH!! Steel arena. Normalne neviem co si mam o tom mysliet ze ked raz dojde dobra kapela na Slovensko a nejde do BA? citim sa podvedeny Smile

sa mi to barz nezda a so steel arenou z vobec... bol som tam v sobotu na deep purple a mozem povedat ze ta hala nie je stavana na koncerty. vyzera sice super ale o akustike sa to velmi povedat neda....

no akusticky je kazdy zimak na hovno

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 7:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jeremy Napísal:
Franz Napísal:

no akusticky je kazdy zimak na hovno

V banovciach ani nie,lebo nemame strechu ani steny Laughing Laughing

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 8:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak asi uzavreme pomaly temu Red hot v Kosiciach. Zda sa ze nic sa nekona. Ta povodkyna informacia tam uz vraj nerobi a posledne info bolo zevraj to napokon padlo, napriek tomu ze to bolo takmer na 100% dohodnute. Neviem, cele je to divne. Mrzi ma ze som tu siril taketo nepotvrdene info a namotal viacerych, ktori namotali dalsich, ktori zas namotali....Smile

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 11:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Tak asi uzavreme pomaly temu Red hot v Kosiciach. Zda sa ze nic sa nekona. Ta povodkyna informacia tam uz vraj nerobi a posledne info bolo zevraj to napokon padlo, napriek tomu ze to bolo takmer na 100% dohodnute. Neviem, cele je to divne. Mrzi ma ze som tu siril taketo nepotvrdene info a namotal viacerych, ktori namotali dalsich, ktori zas namotali....Smile

este sa smej Evil or Very Mad Very Happy

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Okt 21, 2006 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:

no akoze to bolo aj tak divne ze by spravili novu snuru k tomu novemu albumu...

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: