Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Snow Patrol - 15/10/06 – Arena, Vienna. Austria

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 10:22 am    Predmet: Snow Patrol - 15/10/06 – Arena, Vienna. Austria Odpovedať s citátom Back to top

idete niekto? ja sa mozno este na nich nakoniec namotam... Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 21, 2006 11:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja som namotany uz dost a moze to byt dost pekne stravenie mojich narodenin Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 24, 2006 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nazivo som ich sice este nevidel (hanba, viem), ale pocul. takze odporucam ... Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 25, 2006 5:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este ze som si stihol poziciat od kamosa snow patrol, lebo by som ani nevedel ze o com splietate Very Happy A uz hned mam nejake favority medzi pesnickami....je to oktober, to vypada slubne....nebolo by zle, kebyze sa opet stretneme zase stara partia z gasometru... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 25, 2006 7:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://addictinggames.com/zidaneheadbuttgame.html

pozrite toto, celkom prdel Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: St Júl 26, 2006 8:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
este ze som si stihol poziciat od kamosa snow patrol, lebo by som ani nevedel ze o com splietate Very Happy A uz hned mam nejake favority medzi pesnickami....je to oktober, to vypada slubne....nebolo by zle, kebyze sa opet stretneme zase stara partia z gasometru... Wink

tak to by bola ina prca... Very Happy len je to tazko pravdepodobne...

vibrocil

PríspevokZaslal: St Júl 26, 2006 8:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

co som pozeral tak vstupenky stoja 24.5 euro - co je dost, vzhladom na to, ze na oasis stali tusim o 200 sk viac... Confused
btw: styri dni pred tym tam ma koncert skupina lordi - poznate ich? vyhrali euroviziu, take monstra Laughing nejdete na nich niekto? Laughing

zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Júl 26, 2006 10:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Snow Patrol - dala by som si povedat, ale zatial fakt neviem Confused

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Júl 27, 2006 2:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
co som pozeral tak vstupenky stoja 24.5 euro - co je dost, vzhladom na to, ze na oasis stali tusim o 200 sk viac... Confused
btw: styri dni pred tym tam ma koncert skupina lordi - poznate ich? vyhrali euroviziu, take monstra Laughing nejdete na nich niekto? Laughing

na mojej vstupenke na oasis je cena 38,81, ale na nasinca je aj tych 24,5 eura dost (zvlast pre studentov) Very Happy . Lordi? Jasnee! "Rock'n'roll angels bring the hard rock hallelujah!" Mne sa to lubi. Ale keby som si mohol vybrat, tak by som siel radsej na tych Snow Patrol. Ale asi nepojdem Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 17, 2006 9:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no asi to tak vypada, ze predsa len pojdem..berem aj sestru..
mimochodom, pojdte, albumy su skvelee Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: St Okt 25, 2006 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

boli ste na koniec niekto na tom koncerte ??

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: