Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Laco Lucenic
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 11:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som nebol,drbne ma Confused Som si aspon kupil ten cd kompltet co vydal lucenic....uf,umenie to prve cd dopocuvat do konca Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Som nebol,drbne ma Confused Som si aspon kupil ten cd kompltet co vydal lucenic....uf,umenie to prve cd dopocuvat do konca Laughing

ake to je?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 9:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
BetterMan Napísal:

ake to je?

to prve cd tu neviem,80.te roky...take elektricke bicie ci ake.syntaky a tak:) ale to druhe cd je dost dobre...pocuvam vcelku casto teraz... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 2:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja som si preistotu namiesto toho co ty betterman, kupil to DVD satisfactory. A to vam je riadna jeba..Ti co boli v divadle Astorka na nich, tak vedia o com vravim..Sucastou toho koncertu boli aj herci, no ja som sa nemohol dosmiat, co oni tam robili Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: