Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vyhrala som singel 'Walk Away' od Franzov!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 4:05 pm    Predmet: Vyhrala som singel 'Walk Away' od Franzov! Odpovedať s citátom Back to top

V Nocnom zivote na Radiu_FM. Nie ze by to bolo nieco 'special', ale je to moja vobec prva vyhra! Daniel Balaz Laughing vyhlasil sutaz o singel, bolo treba doplnit slovo do refrenu 'I love your friends they're all so .... ' z predchadzajuceho singla 'Do You Want To'. To som este musela zapnut mobil! Slovo bolo samozrejme arty. Daniel potom povedal, ze viaceri odpovedali spravne, ale ze za vsetkych vybera mna! A este mi tam pridaju nejake pohladnice od vydavatelstva Domino Very Happy

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 4:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

blahozelam!!!!!! Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 4:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Diky!

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 4:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nemas za co Smile Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 6:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

congrats Smile

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 6:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skvele, gratulujem Zootchick! Smile Normalne Balaz stupol v mojich ociach... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 8:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked som tu sms posielala, normalne som mala taky 'ciťák', ze urcite vylosuje mna, a on vylosoval! Asi som mu vnukla svoje myslienky, haha. A potom, ze telepatia nefunguje Laughing Wink

-------
Luv

-Misha-

my_last.fm

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 8:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Takze, odporucam pocuvat Nocny zivot, nie vzdy je s Danielom (resp. len kazdu stredu). Mozno sa podari vyhrat nieco aj vam. Casto maju zaujimave ceny.

-------

Luv

-Misha-

my_last.fm

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 20, 2005 8:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick: Smile mna balaz nedostane na nejaky singel Wink mna si nekupi!!! Very Happy Mr. Green

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Nov 21, 2005 2:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ako myslis majky, bola to len priatelska rada Laughing ako som povedala, balaz tam nie je kazdy den... Wink a btw, mna si balaz nekupil Cool

-------

Luv

-Misha-

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: