Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis začínají dělat na novém albu!!!!!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ectora

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 9:25 am    Predmet: Oasis začínají dělat na novém albu!!!!! Odpovedať s citátom Back to top

Taky jste to už slyšeli??? Laughing Laughing Laughing
V listopadu - teď se vrací do studia a začnou natáčet....to je skvělá zpráva...řekl to Liam - ale doufam že nekecal..

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Martin

Založený: 07.11.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 10:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No, ved mozno mal svetlu chvilku medzi dvoma opicami Very Happy Very Happy . Ale v podstate kazde dva roky maju novu platnu, tak by to aj vychadzalo..teraz su nabudeni, DBTT sa podarilo a aj ich pochvalili tak su motivovani Idea

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 10:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No necakana, ale o to lepsia novinka. Uz len aby to pravda bola a mozme sa tesit. Smile Tiez si myslim, ze tentokrat bude pauza medzi albumami mensia ako naposledy. Do konca roka 2007 by to mohlo vyjst.

Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Najlepsie sprava, ako su pocul za posledneho polroka!!!
Aby tu uz bol den vydania toho albumu:)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
pugina

Založený: 08.10.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No jo! znie to sice pekne ale god only knows, ci to aj dodrzia... Laughing ale sak teda dufam.. aj ked nevim, ci sa na liama mozeme spoliehat Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no nieco na tom asi bude lebo noel raz povedal ze nove album by mohlo byt v roku 2007 Question

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 11:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam Laughing Pokial neoznami nieco Noel oficialne tak neverim nicomu...nechcembyt pesimista...ale podla man si este pockame

Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 12:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ale aj v tom dokumente, co bol na CT2 zastupkina vydavatelstva hovorila, ze novy album podla nej bude do konca roku 2007. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 1:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked si spomeniem na cakania na DBTT>>> vyrazili producentov, bubenika, chodili zo studia do studia........ Sad ale napriek tomu som optimista a tesim sa na novy album v 2007 Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Oasis začnou během listopadu natáčet nové album
09.11.2006 09:23, František Matějíček

z www.musicserver.cz

Podle Liama Gallaghera nebude skupina Oasis s natáčením nové desky nijak otálet. Během listopadu by se měla sestava po delší době sejít ve studiu.
Zpráva přichází těsně před vydáním alba "Stop The Clocks", které mapuje dosavadní kariéru kapely. Oasis se však nijak netajili svojí antipatií proti vydání kolekce tohoto druhu, možná právě proto chtějí rychle připravit nový materiál. V rozhovoru pro magazín Uncut to potvrdil i Liam, který si desku vysvětluje jako povinnou rozlučku s vydavatelstvím Sony BMG.

"Jenom díky tomu můžeme začít úplně znovu," uvedl v rozhovoru zpěvák. Nové album bude parta připravovat ve svém studiu na ranči High Wycombe.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 2:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hej ludkovia tak ma to riadne potesilo ale mam zmiesane pocity Confused .bo som si kupil casak a tam Noel hovoril ze sa nemame tesit skor ako v roku 2010!!!co sa mi zda byt dost prehnane ale neviem no?ten casopis je starsieho vydania tak sa mozno uvedomili Very Happy

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 5:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
hej ludkovia tak ma to riadne potesilo ale mam zmiesane pocity Confused .bo som si kupil casak a tam Noel hovoril ze sa nemame tesit skor ako v roku 2010!!!co sa mi zda byt dost prehnane ale neviem no?ten casopis je starsieho vydania tak sa mozno uvedomili Very Happy

2010??? Shocked tak to si snad fakt vymyslal

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 3:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Dovsed Napísal:

2010??? Shocked tak to si snad fakt vymyslal

no ked som si to precital tak som si povedal to iste Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: