Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

U.K.N.D.
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Nov 15, 2006 7:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no dik, aj ked asi niet k comu gratulovat ... dakedy davno som bol clenom kapely, chalanom som nahraval gitary na prvy album, takze pesnicky poznam Wink bude sranda

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Št Nov 16, 2006 7:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no a tie koncerty - nemam este detaily ale najlbizsie

21. Nov - Trnava - Beanie (dom kultury tusim)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 16, 2006 1:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nevies nahodou aka univerzita? bo by som urcite Ta prisiel kuknut, ak by sa dalo.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

PríspevokZaslal: Pi Nov 17, 2006 6:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
nevies nahodou aka univerzita? bo by som urcite Ta prisiel kuknut, ak by sa dalo.

zda sa mi ze nejaki pravnici Smile

teepek

PríspevokZaslal: Pi Nov 17, 2006 11:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zda sa Ti dobre, vcera mi to povedala kamoska. tak ja bych prisiel, ked uz Ty prides "za mnou" do Trnavy, tak ja musim prist na Teba do Baily. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 17, 2006 1:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sice neskor ale lepsie ako nikdy...tak ti aj ja gratulujem a pocuj...nejaky klip nechcu natocit tod ked si tam? Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

PríspevokZaslal: Pi Nov 17, 2006 2:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
zda sa Ti dobre, vcera mi to povedala kamoska. tak ja bych prisiel, ked uz Ty prides "za mnou" do Trnavy, tak ja musim prist na Teba do Baily. Very Happy

no super, tak dojdi, hodime rec ... dame pivko Wink

teepek

PríspevokZaslal: Pi Nov 17, 2006 6:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

len ma hneva, ze tam musim dojst v obleku a vstupne je vraj dve kilecka

majky

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 9:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:

zistim ako to tam je, ale myslim si ze by si mohol byt clenom organizacneho stabu UKND a usetris 2 kila Wink

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 4:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:

to vazne v obleku? Shocked

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 5:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
teepek Napísal:

to vazne v obleku? Shocked

No mozes tam ist aj w potapacskom neoprene - to ti potom daju urcite aj zadara wstupku Laughing

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 6:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
teepek Napísal:

zistim ako to tam je, ale myslim si ze by si mohol byt clenom organizacneho stabu UKND a usetris 2 kila Wink
jeeej, to by bolo super Very Happy Very Happy Very Happy

majky

PríspevokZaslal: St Nov 22, 2006 8:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heh, teepek prisiel fakt v obleku Wink to je rocker. ale super sme sa zabavili, splachli par piv a pokecali.

teepek: dufam ze dojdes aj nabuduce ked budeme v TT Wink

teepek

PríspevokZaslal: St Nov 22, 2006 7:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jasne, ze dojdem. A rocker si bol Ty! Ste mali vidiet majkyho, jak si to uzival! Fakt to chalani rozbalili. Sa mi veeelmo pacilo. We had a good time. Dnes mi vsak sef poriadne vycistil zaludok Mad. Ale stalo to za to.

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 08, 2007 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dnes som cital clanok v Nr novinach o vymene gitaristu v UKND, cool! Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: