Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Lístky na Noela a Gema
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ectora

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 2:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Neboj Ectora...zkusím sehnat DVD z toho gigu a pak ho dostaneš jako vánoční dárek Cool

hmmm tak díky, aspoň něco Very Happy Laughing

Teď mi ještě napsali že mi ještě k tomu vydání lístků zapoměli něco říct.... Jo a byla to nějaká soutěž na oficiálních stránkách.... To se může stát jenom mě, kdybych tam jet mohla, tak bych to nevyhrála Evil or Very Mad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 2:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ectora Napísal:
adam Napísal:
Neboj Ectora...zkusím sehnat DVD z toho gigu a pak ho dostaneš jako vánoční dárek Cool

hmmm tak díky, aspoň něco Very Happy Laughing

Teď mi ještě napsali že mi ještě k tomu vydání lístků zapoměli něco říct.... Jo a byla to nějaká soutěž na oficiálních stránkách.... To se může stát jenom mě, kdybych tam jet mohla, tak bych to nevyhrála Evil or Very Mad

Už si vzpomínám...tak to jsem ten formulář vyplňoval taky...ale na letenku bych asi taky neměl Very Happy Ale mě mail nepřišel Confused No možná je to tak lepší. Měli by k tomu dávat i letenku. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lada

Založený: 09.02.2006

PríspevokZaslal: Ne Nov 19, 2006 5:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

going to see them in Milan Cool
had to come over and brag about it Laughing Embarassed ...
I'm sooo happy now- there were only 400 tix available!! Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 19, 2006 11:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Lada Napísal:
going to see them in Milan Cool
had to come over and brag about it Laughing Embarassed ...
I'm sooo happy now- there were only 400 tix available!! Very Happy

Congrats! Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Lada

Založený: 09.02.2006

PríspevokZaslal: Ne Nov 19, 2006 11:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

thanks Very Happy !!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: