Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

22. november 2006 Bryan Adams - Kosice Steel Arena

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 12:08 pm    Predmet: 22. november 2006 Bryan Adams - Kosice Steel Arena Odpovedať s citátom Back to top

tak aj on tu asi dosjde. uz sa tesim, len este som zvedavy na cenu. inac super ze v poslednom case na slovensko chodi dost vela hudobnych hviezd, dokonca aj na vychod Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No skoda, ze to nie je Ryan Adams... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 6:30 pm    Predmet: Re: 22. november 2006 Bryan Adams - Kosice Steel Arena Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
tak aj on tu asi dosjde. uz sa tesim, len este som zvedavy na cenu. inac super ze v poslednom case na slovensko chodi dost vela hudobnych hviezd, dokonca aj na vychod Very Happy

Bryan Adams Very Happy no tak to mozes pozistovat a dat vediet co a ako.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Sep 06, 2006 6:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heh, no keby to nebolo tak daleko tak aj idem! Adams je klasika Smile Davnejsie som videl na ocku koncert a celkom do pohody. Ale mozno si naplanujem luzobku na vychod a spojim prijemne s uzitocnym. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

PríspevokZaslal: Št Sep 07, 2006 5:32 pm    Predmet: Re: 22. november 2006 Bryan Adams - Kosice Steel Arena Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
no tak na statie to je za okolo 700 a pod podium okolo 1700 sk.som z Pu ale asi (ak sa mi nepodari odcestovat) tak som tam.jj uz sa tesim.no ale ako sa poznam tak to urcite nevyjde....no dufam ze trepem Very Happy

jeremy

PríspevokZaslal: Št Nov 23, 2006 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

boli ste niekto??? ja som bol naozaj to stalo za to, aj napriek hroznej akustike steel areny to bolo super. najviac ma potesil ze zahral niekolko piesni aj sam na akustickej gitare. perfektna atmosfera bola.. dokonca standing ovations na konci

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

PríspevokZaslal: Pi Nov 24, 2006 6:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
boli ste niekto??? ja som bol naozaj to stalo za to, aj napriek hroznej akustike steel areny to bolo super. najviac ma potesil ze zahral niekolko piesni aj sam na akustickej gitare. perfektna atmosfera bola.. dokonca standing ovations na konci

no ved to si myslim si asi zasluzi chlapik, nie?a aky bol playlist?aby som vedel o com som prisiel Crying or Very sad

jeremy

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 8:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Setlist koncertu:
Room Service
Somebody
Open Road
18 Till I Die
Let's A Make Night To Remember
Can't Stop This Thing We Started
Back To You
Summer Of '69
Think About You
Cuts Like A Knife
Have You Ever Really Loved A Woman?
(Everything I Do) I Do It For You
When You're Gone
Only Love
Hearts On Fire
Heaven
The Only Thing That Looks Good On Me Is You

Přídavky
Cloud Number Nine
Run To You
Best Of Me

Přídavky - akusticky
Please Forgive Me
When You Love Someone
Straight From The Heart
All For Love

toto je setlis z Prahy, ale v KE hral ti iste. najlepsi moment bol podla mna, ked sa na druhy pridavok vratil len sam bez kapely s akustickou gitarou Cool

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 9:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

waaaau, paradny setlist. Sad skoda ze som nebol.

"Cloud #9" je skvely song.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 12:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mam z toho koncertu straasnu radost, asi hodim aj nejaky report... Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: