Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

INTERPOL
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 4:48 pm    Predmet: INTERPOL Odpovedať s citátom Back to top

Tomu, kto este nezavadil o tuto skvelu newyorsku kapelu a jej zatial dve platne 'Turn On The Bright Lights' (2001/ 02) a 'Antics' (2004), naozaj vrelo odporucam!!

Na youtube.com toho od nich najdete 'nosu' Wink Na ukazku:

Interpol - Obstacle 1

Interpol - PDA

Interpol - Slow Hands

Interpol - Evil

Interpol - C'Mere

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jasne, milujem Interpol! Very Happy Az mraziva atmosfera ide obcas z ich songov, oba albumy su vynikajuce. Ten prvy mam mozno trochu radsej, hlavne "Stella was a diver.." a tiez "NYC", to su srdcovky. Wink No a vdaka nim som sa dostal k Joy Division, takze vdaka Interpol! Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Nov 27, 2006 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No samozrejme, Interpol poznam a mam rad ... Antics je vynikajuci album, rovnako ako aj ich prvy ... Wink
a podla info na ich stranke uz pracuju na tretom ... Laughing

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 27, 2006 4:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dalsi zivy dokaz ze aj Amerika vie vypordukovat skvelu muziku (tak preco sa potom ale o nich bavime v sekcii Britska Gitarova Scena? Razz Razz Razz)

"Turn On The Bright Lights" mam moooooooc rad.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Pi Máj 25, 2007 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nasiel som link na novy singel The Heinrich Maneuver Typicky Interpol, ale tradicne kvalitny.
Uz ma stve tak dlhe cakanie na novy album, az 7.10.07. Confused

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 25, 2007 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

...a aj oni bud na frequency...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: So Máj 26, 2007 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ten album vyjde 10.jula....a nie 7.oktobra ako ma domylila ich stranka. Laughing Ma nenapadlo, ze to Amici pisu opacne. Wink

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: St Jún 13, 2007 12:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Haha, veru tak, Amici to pisu opacne Very Happy Ale aspon nebudeme tak dlho cakat. Novy singel je poriadne catchy, mas pravdu. Typicki Interpol ... 'cos today my heart swiiings' ... Laughing

Mozno!, ak vsetko klapne, sa mi podari ich uvidiet 20.8. v Birminghame ... na co sa neskutocne tesim Very Happy . Ale ako to uz byva, tak na to, na co sa najviac clovek tesi, sa doklasle. Rolling Eyes Dufam, ze to tak nakoniec nedopadne Question

my_last.fm

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 15, 2007 10:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nepoznam tuto kapelu ale zacal som pocuvat album Turn On The Bright Lights. Uvidime ake to bude

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Jún 19, 2007 10:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super kapela uz mam aj EPs tak sa mi to paci Very Happy

lonely_soul

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 2:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Haha, veru tak, Amici to pisu opacne Very Happy Ale aspon nebudeme tak dlho cakat. Novy singel je poriadne catchy, mas pravdu. Typicki Interpol ... 'cos today my heart swiiings' ... Laughing

Mozno!, ak vsetko klapne, sa mi podari ich uvidiet 20.8. v Birminghame ... na co sa neskutocne tesim Very Happy . Ale ako to uz byva, tak na to, na co sa najviac clovek tesi, sa doklasle. Rolling Eyes Dufam, ze to tak nakoniec nedopadne Question

No skvele, tak nech to vyjde!Nasledne ocakavame podrobny report. Wink

lonely_soul

PríspevokZaslal: Po Jún 25, 2007 6:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No album je uz "v obehu" Very Happy

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: So Jún 30, 2007 4:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:

No skvele, tak nech to vyjde!Nasledne ocakavame podrobny report. Wink

Diky, ak sa podari, bude report Wink Uz je v obehu? Akosi som nepostrehla Confused No neva, urcite sa k nemu coskoro dostanem Laughing

Inak k Heinrichovi je uz klip!

my_last.fm

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Aug 26, 2007 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak to nakoniec vyslo!!!

Super gig Very Happy Birmingham Academy sice nie je az taka velka, ale bolo vypredane.

Isli sme s kamosom Anglicanom, ktory je blazon do gitar, tak sme nestali v dave pred podiom, ale zboku pri gitarovych technikoch, kde bolo dost miesta aj na tancovanie. Tak sme mali perfektny vyhlad na skoro celu kapelu (okrem bubenika), boli od nas asi 6-7 metrov! Spevak Paul sa obcas pozrel nasim smerom, ale myslim, ze to bolo skor na technikov ako na nas Wink Hlavny gitarista tam poskakoval po podiu, co bolo zabavne sledovat. Pocas kocertu sme mali aj odborny vyklad od kamosa, ze ake typy gitar im to ti technici ladia a tak Very Happy Zvuk bol neopakovatelny, z gitarovych sol a riffov az mraz behal po chrbte. Paul spieval presne ako na albumoch, myslim, vobec nie falosne, a navyse sa pekne usmieval, co ocenila hlavne neznejsia polovica publika Laughing

Neviem, ci ste ich niekto videli na Frequency, ale Interpol si to asi tiez uzili, lebo o festivale pisu aj na svojej MySpace stranke.

Par videi z koncertu:

Interpol@Birmingham - Pioneer To the Falls

Interpol@Birmingham - Rest My Chemistry

SETLIST (vpravo od piesni technikom pripisane pouzite gitary-pripisoval ich pred nasimi ocami, cervenym podpis gitaristu Carlosa):

Stellu nakoniec nehrali Confused

my_last.fm

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Sep 02, 2007 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Stiahol som si všetky albumy a celkom mám z nich dobrý pocit, aj keď občas sa mi tie songy zdajú dosť podobné. U mňa zatial vyhráva Slow Hands - aj video je fajn.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: