Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Noel Gallagher hodlá natočit sólovou desku

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 10:18 am    Predmet: Noel Gallagher hodlá natočit sólovou desku Odpovedať s citátom Back to top

http://musicserver.cz/clanek/16945/Noel-Gallagher-hodla-natocit-solovou-desku/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 10:35 am    Predmet: Re: Noel Gallagher hodlá natočit sólovou desku Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
http://musicserver.cz/clanek/16945/Noel-Gallagher-hodla-natocit-solovou-desku/

vyzra to ale trochu pochybne, najma ked tam svihli fotku liama...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 10:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cital som to aj na nejakej anglickej stranke, takze vymysel to nebude. len ci si zase noel nerobi srandu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 11:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som davnejsie cital, ze to nechce robit, lebo Liam by to bral ako zradu... no tak uvidime...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 1:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Radsej nech sa venuje Oasis...moze spravit s nimi 2CD ked chce.Ja tie solo projekty nejak nemusim,hlavne ked Oasis este nepovedali posledne slovo.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 1:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ou šit Rolling Eyes

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 27, 2006 8:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja by som jeho solovku uvital, ale musi to byt nieco ine ako Oasis, inak to aj ja povazujem za zradu Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: