Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Ecstasy of St. Theresa

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Renton

Založený: 10.11.2006

PríspevokZaslal: Ut Dec 12, 2006 5:46 pm    Predmet: Ecstasy of St. Theresa Odpovedať s citátom Back to top

Zdravím,
baví vás někoho i tahle kapela? Ujíždím na nich posledních deset let a rád bych o nich s někým pokecal. A taky mě zajímá, jestli někdo nemá spolehlivý link na jejich dílka - 13 years in noises (bestofka), It (e.p.), nebo nedejbože na to nové album - Watching black.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 12, 2006 6:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja ich dost mam ze rad... poznam konkretne len Slowthinking ale celkovo ich fakt ze uznavam, tento piatok sa chystam na ich koncert tu v blave (koncert na podporu ich noveho albumu)... a tiez sa mi paci muchowov projekt Umakart

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 12, 2006 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ja ich poznam z opacneho konca. Mne sa najviac pacia veci zo zaciatku 90.rokov.Vtedy este boli "shoegaze" kapela so spinavymi gitarami, feedbackmi. Tusim aj inu spevacku mali vtedy. Myslim tym Pigment Ep, prvy album Sussurate a posledna gitarovka bol tusim Fluidtrance centauri Ep. To sa mi hrozne lubi aj ked som niekde cital, ze Muchow na tie rane veci nie je moc hrdy...ale to je jeho problem. Laughing Slowthinking som nepocul okrem tych songov co boli klipy.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 12, 2006 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja k nim nemam vztah takmer ziadny ... teda okrem toho ze pocas ich koncertu na pohode 2003 som prvykrat vyskusal istu zakazanu vec Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Renton

Založený: 10.11.2006

PríspevokZaslal: St Dec 13, 2006 9:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
ja ich dost mam ze rad... poznam konkretne len Slowthinking ale celkovo ich fakt ze uznavam, tento piatok sa chystam na ich koncert tu v blave (koncert na podporu ich noveho albumu)... a tiez sa mi paci muchowov projekt Umakart

Umakart je taky výborný. Spojily se MOZKY, Muchow (bez komentáře), Švejdík (Priessnitz) a Neuwerth (Nierika, Tata Bojs). Brzo bude nové album, údajně se nebudou bát použít víc elektroniky.
K Ecstasy jsem se dostal přes jejich Fluidtrance Centauri, pak k In Dust 3, potém cesta časem zpět k Pigment, Sussurate, Free D a Astralasta Vista. Slowthinking se podle mě hodně povedlo i když je někteří označují za plagiátory Moloko. Jistá podobnost tu je, ale jen v některých songách. A vlastně - co je dneska původní?
NO nic, nebudu vás unavovat svým nadšením Surprised)

Liam1250

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Dec 13, 2006 10:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
no ja k nim nemam vztah takmer ziadny ... teda okrem toho ze pocas ich koncertu na pohode 2003 som prvykrat vyskusal istu zakazanu vec Wink

ty Shocked sex z nezletilou??? Twisted Evil Twisted Evil

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 10:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

Ten Umakart v poslednom case pocuvam dost a sa mi to apci cim dalej tym viac..Smile aj ked neviem..planuju aj nejake druhe cd v takej zostave? Question

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: