Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Damon Albarn v GB filme 'Face' (1997)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Dec 09, 2006 6:11 pm    Predmet: Damon Albarn v GB filme 'Face' (1997) Odpovedať s citátom Back to top

Vcera v noci to davali na CT1 pod menom 'Parta', ti znalejsi veci asi vedia, ze tam hra Damon. Ja som to nevedela, a asi po 10 minutach pozeram, ze ved to je Damon??? A bol. Len som to nedopozerala, ale z toho, co som videla, hral presvedcivo Very Happy Hral tusim jednu z piatich hlavnych postav.

Face

GB - 1997

Filmmaker

Bird, Antonia

Casting

Albarn, Damon
Black, Leon
Boateng, David
Carlyle, Robert
Conlon, Gerry
Davis, Philip
Douglas, Hazel
Headey, Lena
Johnston, Sue
Nestor, Eddie
Sweeney, Steve
Tiernan, Andrew
Tremarco, Christine
Waddington, Steven
Winstone, Ray

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Ne Dec 10, 2006 11:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

yasnacka..perfektny britsky film z prostredia partie vykradacow bank...damon tam zahral novacika v tej partii...ale dopadol welmi zle...zastrelili ho Laughing
na ČT ho dawaju dost casto..uz asi 3 krat som ho tam widel Smile

nejake pics z filmu

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Dec 10, 2006 11:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zda sa, ze Damon je vsestranny 'lad' Laughing Fakt ho zastrelili? Skoda ... Budem si to musiet pozriet cele!

Inak stiahla som si Kingdom Of Doom a idem si to vypocut Smile

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
blurfan

PríspevokZaslal: Ne Dec 10, 2006 11:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

yo zastrelili ho chudaka...wed on bol w tom newinne.. Laughing
Kingdom of doom je super wec..doporucujem.. Razz

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
blurfan

PríspevokZaslal: Ne Dec 10, 2006 11:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Zda sa, ze Damon je vsestranny 'lad' Laughing Fakt ho zastrelili? Skoda ... Budem si to musiet pozriet cele!

a najnowsie prepozical swoj hlas do noweho animowaneho filmu Anna And the moods....hlas fotra ..trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=4F2-t3WVFHM

Laughing

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Dec 10, 2006 11:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ok dik za tip Very Happy

my_last.fm

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Po Dec 11, 2006 10:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som videl tak dva mesiace dozadu s nim film...nejaky ok Hitlerovi.ho tam hral a fakt ze som bol prekvapeny ake dobre to bolo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
blurfan

PríspevokZaslal: Ut Dec 12, 2006 4:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:

tu je zastreleny damon Very Happy

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ut Dec 12, 2006 6:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chudak, ten teda dopadol! Shocked

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: