Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

chiki-liki tu-a

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Slovensk� a �esk� kapely
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
jeremy

Zalo�en�: 09.08.2005
Pr�spevky: 488

Pr�spevokZaslal: Ne Nov 27, 2005 3:24 pm    Predmet: chiki-liki tu-a Odpoveda� s cit�tom Back to top

co poviete na Po kapelku chiki-liki tu-a? som bol vcera na koncerte a hrali skvele aj sranda bola. len som este nepocul ten novy album

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
majky

Zalo�en�: 25.02.2005
Pr�spevky: 952

Pr�spevokZaslal: Po Nov 28, 2005 9:21 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

no, moc ich nemusim, bol som asi na 5-6 koncertoch ale zostava to pre mna nepochopene Smile

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Zalo�en�: 17.11.2005
Pr�spevky: 450

Pr�spevokZaslal: �t Mar 29, 2007 8:05 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

V utorok som bol na ich koncerte v NR, kde hrali aj s Karpatskymi Chrbatmi. Akoze boli dobri, ale nie je to moja salka kavy. Po nich ale hrali Francuzi "Myster Mobius" a to Vam bola paradicka. Takeho basaka som este nevidel, neskutocny instrumentalista. Shocked Kamosi vraveli, ze hrali aj v pondelok v Metre na STV, ale to som presvihol.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
gabip79

Zalo�en�: 13.09.2006
Pr�spevky: 192

Pr�spevokZaslal: Ut Apr 03, 2007 3:43 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja ich celkom mozem ... myslim, ze to co robia je dost jedinecne a poctivo urobene ... tiez som bol kuknut na koncerte v Subclube s Chrbatmi, ale mna uz tazko prekvapia Laughing

a uz sa tesim na DVD z Hodokvasu Wink

admin

Zalo�en�: 07.01.2005
Pr�spevky: 280

Pr�spevokZaslal: �t Apr 05, 2007 7:39 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

A nie zeby som bol nejaky vazny lokalpatriot, ale treba spomenut, ze su z PRESOVA !!! Smile

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail ICQ
BetterMan

Zalo�en�: 10.02.2005
Pr�spevky: 1075

Pr�spevokZaslal: �t Apr 05, 2007 11:25 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

admin Nap�sal:
A nie zeby som bol nejaky vazny lokalpatriot, ale treba spomenut, ze su z PRESOVA !!! Smile

Presov v tomto nejak tromfuje KE aj cely vychod...a asi aj stred Cool

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
jeremy

Zalo�en�: 09.08.2005
Pr�spevky: 488

Pr�spevokZaslal: �t Apr 05, 2007 2:46 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

admin Nap�sal:

jj Presov rulez Wink Cool

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
tintin

Zalo�en�: 15.11.2005
Pr�spevky: 64

Pr�spevokZaslal: So Apr 07, 2007 5:26 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Wink Very Happy

Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Slovensk� a �esk� kapely �asy uv�dzan� v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nem��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
Nem��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re