Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Captain

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 10:26 pm    Predmet: Captain Odpovedať s citátom Back to top

Checknite tuto anglicku kapelu na myspace. Maju vonku album 'This Is Hazelville', taka prijemna melodicka gitarovka.

Captain @ myspace

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 2:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ou ..ja uz som sa zlakol ze to bude toto http://www.youtube.com/watch?v=n5BPsWR1DP8

Very Happy

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 2:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som si stiahol ten ich album a celkom spoko oddychovka...

ten jack ma tiez nieco doseba Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 12:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nechcem nikoho urazat,ale tych kapiel je uz vela.Cim viac ich pocuvam tym radsej sa vraciam ku"klasike" a la beatles a led zep a pod.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 2:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Nechcem nikoho urazat,ale tych kapiel je uz vela.Cim viac ich pocuvam tym radsej sa vraciam ku"klasike" a la beatles a led zep a pod.

presne si vyjadril to, co citim aj ja Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 8:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mate svatu pravdu, su ich stovky, ale tato kapela ma fakt zaujala, ma nieco do seba Wink

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: