|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Jan 31, 2007 4:16 pm Predmet: |
|
|
hej ty vole tak po Eminemovi a odpadu kto co zremixoval Wonderwall, tak tu je dalsia nejaka PI** (kedze sme slusny ) co sa prizivuje.Jaaj sere ma tato doba ked sa kezdy sere do hudby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Jan 31, 2007 5:48 pm Predmet: |
|
|
prave so ogrcal klavesnicu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Jan 31, 2007 6:49 pm Predmet: |
|
|
http://youtube.com/watch?v=15YA0nHpGfI
neviem ci to tu uz niekedy bolo... ale celkom vtipne
mozno keby k tomu nebol az taky teply klip tak by to nebolo take zle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Jan 31, 2007 6:59 pm Predmet: |
|
|
http://www.sendspace.com/file/7i7bpt
este som si spomenul na toto... to je asi pripad velmi pokrocilej retardacie spojeny s maximalnou opilostou a neuctou k oasis... ale celkom vtipne
ked mi to kamos pred 2 mesiacmi pustil tak sa mi podlomili kolena a som sa valal na zemi od smiechu. bolo to na lastfm.com a nebolo to zaradene do skupiny parody....
najviac ma dorazilo solo a to dychanie po sole |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tintin
Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Jan 31, 2007 7:19 pm Predmet: Re: Don´t Look Back In Anger - shit cover |
|
|
tie dve zenske sa asi snazili byt vtipne..........saq to nema ziadnu uroven toto, to kde sme _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tintin
Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Jan 31, 2007 7:25 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
http://www.sendspace.com/file/7i7bpt
este som si spomenul na toto... to je asi pripad velmi pokrocilej retardacie spojeny s maximalnou opilostou a neuctou k oasis... ale celkom vtipne
ked mi to kamos pred 2 mesiacmi pustil tak sa mi podlomili kolena a som sa valal na zemi od smiechu. bolo to na lastfm.com a nebolo to zaradene do skupiny parody....
najviac ma dorazilo solo a to dychanie po sole |
hehe, pametam si
inaksie od toho typka som pocul uz aj ine songy, on ma normalne album.....podla mna to bude nejaka obdoba superstarovskej hviezdnej roty... _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Feb 02, 2007 9:02 am Predmet: Re: Don´t Look Back In Anger - shit cover |
|
|
no tak toto bol zufaleeee. Ved to malo daleko od toho aby to bolo aspon trochu vtipnee. A ten ulizany chlapik co tam potom nabehol mal byt akoze Liam??? _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075