Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

MFI na MySpace

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Feb 14, 2007 12:07 pm    Predmet: MFI na MySpace Odpovedať s citátom Back to top

Je to len napad, ale mozno by to prispelo ku zviditelneniu MFI a fora. Zda sa, ze vsetko podstatne, aj co sa hudby tyka, je na MySpace, tak preco by svoj profil nemohla mat aj MFI? Mozno by sme boli prekvapeni, kolko MySpace kamaratov by sa pridalo ... Co myslite? Laughing Question

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Feb 14, 2007 1:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na myspace su ako uzivatelia aj fora? teda skupina ludi kt ale neni kapela?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Feb 14, 2007 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

ja si myslim ze ked tam mozu byt jednotlivci, kapely, ci tv serialy, radia ... tak tam moze byt aj MFI Wink

Adam, Marek - hmmmm? Myslim ze niekto sa toho rad podujme (Zootchick to vymyslela - tak bude veduca Wink ).

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Feb 14, 2007 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ahaa ja som si myslel ze myspace uzivatelia su bud kapely/spevaci a potom uzivatelia kt to pocuvaj.ja tam moc nechodim... ok then, lets do it Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 15, 2007 8:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ludia, priznam sa vam, ze sice som o MySpace pocul uz dost, stale neviem, naco vlastne to funguje. A nemam problem prezentovat madforit, len je tu niekto, kto mi vie pomoct? too busy ... Shocked

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Št Feb 15, 2007 11:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na MySpace nemusia byt len kapley, su tam aj jednotlivci (znami aj neznami) alebo aj radia (napr. _FM). Ide o to, ze by v profile mohli byt info o MFI, linky. Dalsi krok by bol, ze by ste si postupne kazdy na MySpace zalozili osobny profil a pridali sa ako 'kamarati' MFI.

Ale dost bolo reci, idem v tomto smere nieco podniknut. Marek, dufam, ze neporusim Tvoje autorske prava, ked na MySpace pouzijem logo MFI Laughing

Drzte palce!

my_last.fm

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 8:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Ale dost bolo reci, idem v tomto smere nieco podniknut. Marek, dufam, ze neporusim Tvoje autorske prava, ked na MySpace pouzijem logo MFI Laughing
Drzte palce!

si myslis, ze som posadnuty autorskymi pravami?!?! Rolling Eyes kludne, iniciativy vzdy privitam ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 11:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
..filip Napísal:

ja si myslim ze ked tam mozu byt jednotlivci, kapely, ci tv serialy, radia ... tak tam moze byt aj MFI Wink

jasne sme samostatne zijuca bunka Very Happy Very Happy..len do toho nech sa vie ze take nieco ako MFI este nezaniklo a len tak skoro nezanikne Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 5:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:

si myslis, ze som posadnuty autorskymi pravami?!?! Rolling Eyes

Tak to urcite nie, to si nemyslim! To bol akoze zart Wink

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: