|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 9:45 am Predmet: clanok pravda.sk |
|
|
heh, na pravda.sk som nasiel clanok o Brits ... a zda sa mi ze novinari z pravdy vedia asi nieco co nevie cely svet ...
vid zvyraznena pasaz
Nominácie Brit Awards ovládla Lily Allen
Autor: Reuters
Britskí hudobní akademici zverejnili mená spevákov, speváčok a skupín, ktoré budú vo februári súperiť o zisk prestížnych hudobných cien Brit Awards. Najviac nominácií získala mladá, ešte len 21-ročná speváčka Lily Allen. Vlani sa preslávila celosvetovým hitom Smile.
Lily Allen triumfovať môže v troch kategóriách. Okrem najlepšej speváčky si môže odniesť vzácnu sošku aj za najlepšíbritský album a za objav roka. Navyše jej pieseň Smile postúpila medzi jedenásť najhranejších skladieb. Fanúšikovia z nich počas priameho prenosu z odovzdávania cien v Londýne vyberú najlepší singel.
Rok 2006 sa vydaril aj členom rockovej skupiny Muse. S výborným albumom Black Holes and Revelations prekvapili mnohých kritikov. Vďaka nemu postúpilo trio anglických experimentátorov medzi favoritov v sekciách najlepšia skupina, najlepšia platňa a najlepšie živé vystúpenie.
Prekvapením sú tri nominácie pre americký hip-hopový projekt Gnarls Barkley. Hudobný producent Danger Mouse a jeho kolega raper Cee-Lo získali koncom minulého roka dve ceny MTV European Music Awards. Magazín Rolling Stone vyhlásil ich letný hit Crazy za najlepšiu pieseň vlaňajška. V Británii sú horúcimi kandidátmi na tituly najlepšia svetová skupina, najlepší zahraničný album a objav roka.
Ani jedna z dvanástich súťažných kategóriínemá vlaňajšieho obhajcu. "O ceny Brit Awards sa uchádza 46 kapiel a umelcov,“ prezradili zástupcovia asociácie Britského nahrávacieho a hudobného priemyslu. Zároveň oznámili, že čestnú cenu za prínos do hudby si odnesie domáca kapela Oasis, ktorá zrejme premiérovo zahrá novú pieseň z pripravovaného albumu.
Tisícčlenná odborná akadémia zložená z producentov, muzikantov, hudobných dramaturgov či novinárov oznámi víťazov v Deň všetkých zamilovaných - 14. februára. Po prvý raz od roku 1989 bude udeľovanie ocenení vysielať naživo televízia. Britská stanica ITV 1 pripravila honosný ceremoniál. Počas slávnostného večera vystúpia v paláci Hammersmith svetové hudobné hviezdy, napríklad skupiny Red Hot Chili Peppers, Take That, Scissor Sisters či The Killers.
http://koktail.pravda.sk/nominacie-brit-awards-ovladla-lily-allen-ff0-/sk_khudba.asp?c=A070120_100115_sk_khudba_p20 _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 11:43 am Predmet: |
|
|
tak jedine co poviem ze ceremonia bola naozaj ako pisu perfektna.prosto ta sou to je vidno ze nie Slavik .a co sa tyka toho:no slvensky reporteri a novinari by mali ostat u svojho Honzika a Toska a ja neviem co tam teraz u nas leti...a The Killers boli tiez uzasny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 4:58 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
http://www.supermusic.sk/sprava.php?idspravy=48978&idk=&idskupiny=
nenasiel som tu staru temu.... ale zase to netrafili..... ked davali fotky Liama namiesto Noela tak boli blizsie... |
oni su kurevsky srandovna banda ten musicserver |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Po Feb 19, 2007 9:43 am Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
jeremy Napísal: |
http://www.supermusic.sk/sprava.php?idspravy=48978&idk=&idskupiny=
nenasiel som tu staru temu.... ale zase to netrafili..... ked davali fotky Liama namiesto Noela tak boli blizsie... |
oni su kurevsky srandovna banda ten musicserver |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|