Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Black Rebel Motorcycle Club - Baby 81
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 22, 2007 2:21 pm    Predmet: Black Rebel Motorcycle Club - Baby 81 Odpovedať s citátom Back to top

'Rebels WITH a cause' su spat! Wink Nove album Baby 81 vyjde 1.maja, ale na ich stranke sa uz daju vypocut 2 komplet skladby 'Weapon Of Choice' a '666 Conducer'. Parada! Very Happy

http://www.blackrebelmotorcycleclub.com/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 22, 2007 8:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak toto pojdem checknut, uz dlho o nich nebolo nic pocut Smile

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 23, 2007 8:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No, tak som zvedavy, akym smerom sa chlapci vyberu teraz. Ci to bude pre nich znamenat ukoncenie vrcholovej kariery (ako sa to zacalo diat s poslednym albumom), alebo zase niecim prekvapia a potesia ... drzim im palce mimochodom

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: St Feb 28, 2007 10:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skvela kapela...nazivo tomusi byt pecka Cool

Podla mna Howl bol dobry album...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

PríspevokZaslal: Pi Mar 02, 2007 9:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Skvela kapela...nazivo tomusi byt pecka Cool

Podla mna Howl bol dobry album...

Presne tak, Howl aj Howl sessions EP boli skvele! To ze komercne prepadli ma vobec netrapi.

BetterMan

PríspevokZaslal: So Mar 10, 2007 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A co bolo na Howl sessions ep?...to som nejak nezaregistroval Confused

lonely_soul

PríspevokZaslal: So Mar 10, 2007 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
A co bolo na Howl sessions ep?...to som nejak nezaregistroval Confused

To bolo 6 songov co sa nevosli na Howl, nieco ako b-sides. Urcite si to stiahni, pripadne to uploadnem. Su tam 2 ci 3 fakt klasa pesnicky.

lonely_soul

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 5:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak vyse mesiaca pred oficialnym vydanim je album na nete. Wink Tu sa da stiahnut.

Po jednom vypocutim este nebudem sudit, ale "All You Do Is Talk" je zatial moj favorit.

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Apr 03, 2007 4:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nelegalna muzika?... Laughing

Kecam,ak to bude dobre kupim si aj origos...ja som asi old school,ale mam stale radsej cd ako mp3...len by som musel zarabat veeeelmi vela aby som si to vsetko dovolil kupovat.

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 1:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tuto kapelu som nepoznal ale je to good

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: So Máj 19, 2007 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

S odstupoma casu tohodnotim ako velmi dobre Cool fakt klasa

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Sep 10, 2007 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak po niekolkych vypocutiach zacina byt Baby 81 moj oblubeny! 'All You Do Is Talk', 'Berlin', 'Need Some Air' su klasa pesnicky Wink Very Happy

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 7:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BRMC budu hrat vo viedenskej arene Laughing

http://www.oeticket.com/portal/en/culture/miscellaneous/black_rebel_motorcycle_club/78780/performance.html

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Mar 16, 2008 2:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Tak tomu sa hovori vyzva! Nazivo to musi poriadne vriet Wink

my_last.fm

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Mar 26, 2008 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fakt klasa s odstupom casu sa stale k tomu vraciam. Mate niekto Howl sessions ep ??? pls

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: