Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

jana kirschner

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 4:55 pm    Predmet: jana kirschner Odpovedať s citátom Back to top

ked ju tu betterman spomenul, tak ma napadlo ze co na nu hovorite? akurat som vcera cital recenziu v hospodarskych novinach na ten jej novy ,,celosvetovy´´ album, ktory ma vyst v marci. vraj to je zmeska viacerych stylov: soul,blues, jazz, country, folk. no treba to asi pocut.
mne sa od nej najviac paci song na ciernom koni.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 7:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ona asi najviac prerazila tym druhym albumom.... potom mozno urobila chybu ze sa rozisla s taslerom lebo jej uz nemal kto produkovat album a semtam napisat nejaky hit Very HappyVery Happy ale paci sa mi na nej ze teraz sa venuje aj viacerym stylom. mohla by niekedy urobis snuru nejakych klubovych koncertov ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 7:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este som minule pocul ze vydavatelstvo universal do toho jej noveho albumu zatial investovalo 300 000 libier Shocked

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 2:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Janka je moja oblubena SVK spevacka. Dobre sa na nu pozera, pekne spieva, aj pesnicky ma v pohode. Mna sa naopak paci, ze po tom uspesnom albume nevydavala nasilu dalsi podobny a ze si dala za ciel sa posunut niekam vyssie, aj za cenu straty popularity.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 2:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Janka je moja oblubena SVK spevacka. Dobre sa na nu pozera, pekne spieva, aj pesnicky ma v pohode. Mna sa naopak paci, ze po tom uspesnom albume nevydavala nasilu dalsi podobny a ze si dala za ciel sa posunut niekam vyssie, aj za cenu straty popularity.

trochu mi to niekoho pripomina... ze by radiohead Laughing no kto vie jak dopadne ten najnovsi album som fakt zvedavy ci prerazi vo svete. aj ked skor si myslim ze to je poriadne nafuknute

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

niektore songy ma pekne ale nezda sa mi ze by prerazila...inak sa mi nijako ani nikdy nepacila

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Okt 04, 2006 10:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa zda v pohode,sympaticka baba....Tiez som citak tu recenziu (to tam tusim prirovnavali k Norah Jones) v HN.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 13, 2007 11:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ludia tak co vravite na ten jej novy "europsky" singel Question
http://www.youtube.com/watch?v=ZKPReLsRLEU

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 14, 2007 8:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
Ludia tak co vravite na ten jej novy "europsky" singel Question
http://www.youtube.com/watch?v=ZKPReLsRLEU

ze figuru tam ma peknu Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 14, 2007 8:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som pocul ukazky z viacerych pesniciek a velmo sa mi to paci Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 14, 2007 9:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
ze figuru tam ma peknu Wink

Neda sa nesuhlasit! Very Happy

teepek Napísal:
ja som pocul ukazky z viacerych pesniciek a velmo sa mi to paci Very Happy

Chlape da sa to niekde vypocut na nete?
"Shine" ma az tak nezaujal, ale velmi sa tesim na jej album a hlavne na jej vystupenie na Pohode. Fakt dufam, ze jej to cele vyjde v UK. Ona si to zasluzi a Anglani tam este nemali taku krasnu spevacku. Wink

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 14, 2007 12:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To neviem, ja som to pocul na jednom nemenovanom "zabavnom" radiu predminulu nedelu doobeda v ramci programu o slovenskych a ceskych pesnickach

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: