Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Novacik

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Apr 05, 2007 10:42 pm    Predmet: Novacik Odpovedať s citátom Back to top

Nahodou som hladal info o Oasis a som strasne rad ze je aj forum. Su tu fak zaujimave veci - vela som sa dozvedel. Oasis je naj naj kapela to sa da stale pocuvat a nikdy sa nestane ze sa opocuva. Môj prvy album - skôr kazeta Be here now ma celkom dostala vtedy som mal iba 13 rokov. Len skoda ze sa od tolkeho pocuvania zodrala. Crying or Very sad Ale potom prisiel internet a era stahovania mam asi 5GB. Trosku ma mrzi ze nemam orig. albumy ( mam iba jeden Mastrerplan ) ale ked budu peniazky tak si urcite kupim tej kapele som to dlzny. Dufam ze nevadi kde som umiestnil prispevok som novy a je tu toho fakt vela Rolling Eyes
Ps: raz bola anketa kde sa hlasovalo o naj piesen a vyhrala piesen Live forever, predbehla aj Wonderwall, boli tam zname mena ako beatles, nirvana, a ine..... nevie niekto nieco blizsie o tejto ankete. Idea

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 06, 2007 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vitaj na fore.
Nove tvare tu radi vidime. Tu sa dozvies o Oasis a inych viac ci menej spriaznenych kapelach veci o akych by sa ti ani nesnivalo Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 06, 2007 4:42 pm    Predmet: Re: Novacik Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:

Ps: raz bola anketa kde sa hlasovalo o naj piesen a vyhrala piesen Live forever, predbehla aj Wonderwall, boli tam zname mena ako beatles, nirvana, a ine..... nevie niekto nieco blizsie o tejto ankete. Idea

asi myslis toto:

http://forum.madforit.sk/viewtopic.php?t=456

a ozaj - vitaj na fore! Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Apr 07, 2007 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vdaka presne to som myslel, ale nemas nahodou aj link chcel by som vediet ako to dopadlo celkovo napr. kto bol na 23 mieste. Lebo ja som mal link a tam bol cely zoznam. ( len som ho akosi stratil ) Embarassed

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 10, 2007 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Vitaj na fore.
Nove tvare tu radi vidime. Tu sa dozvies o Oasis a inych viac ci menej spriaznenych kapelach veci o akych by sa ti ani nesnivalo Wink

suhlasim tiez sa tu stale cudujem co tu niekedy ake nazvy vidim Very Happy a jasne vitaj...ja som tiez sopliak oproti tunak starcom Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: