|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Št Apr 05, 2007 10:42 pm Predmet: Novacik |
|
|
Nahodou som hladal info o Oasis a som strasne rad ze je aj forum. Su tu fak zaujimave veci - vela som sa dozvedel. Oasis je naj naj kapela to sa da stale pocuvat a nikdy sa nestane ze sa opocuva. Môj prvy album - skôr kazeta Be here now ma celkom dostala vtedy som mal iba 13 rokov. Len skoda ze sa od tolkeho pocuvania zodrala. Ale potom prisiel internet a era stahovania mam asi 5GB. Trosku ma mrzi ze nemam orig. albumy ( mam iba jeden Mastrerplan ) ale ked budu peniazky tak si urcite kupim tej kapele som to dlzny. Dufam ze nevadi kde som umiestnil prispevok som novy a je tu toho fakt vela
Ps: raz bola anketa kde sa hlasovalo o naj piesen a vyhrala piesen Live forever, predbehla aj Wonderwall, boli tam zname mena ako beatles, nirvana, a ine..... nevie niekto nieco blizsie o tejto ankete. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Apr 06, 2007 4:02 pm Predmet: |
|
|
Vitaj na fore.
Nove tvare tu radi vidime. Tu sa dozvies o Oasis a inych viac ci menej spriaznenych kapelach veci o akych by sa ti ani nesnivalo _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Apr 06, 2007 4:42 pm Predmet: Re: Novacik |
|
|
Gnarls Napísal: |
Ps: raz bola anketa kde sa hlasovalo o naj piesen a vyhrala piesen Live forever, predbehla aj Wonderwall, boli tam zname mena ako beatles, nirvana, a ine..... nevie niekto nieco blizsie o tejto ankete. |
asi myslis toto:
http://forum.madforit.sk/viewtopic.php?t=456
a ozaj - vitaj na fore! _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: So Apr 07, 2007 10:12 am Predmet: |
|
|
Vdaka presne to som myslel, ale nemas nahodou aj link chcel by som vediet ako to dopadlo celkovo napr. kto bol na 23 mieste. Lebo ja som mal link a tam bol cely zoznam. ( len som ho akosi stratil ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Ut Apr 10, 2007 1:04 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Vitaj na fore.
Nove tvare tu radi vidime. Tu sa dozvies o Oasis a inych viac ci menej spriaznenych kapelach veci o akych by sa ti ani nesnivalo |
suhlasim tiez sa tu stale cudujem co tu niekedy ake nazvy vidim a jasne vitaj...ja som tiez sopliak oproti tunak starcom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|