Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Cliche

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 3:56 am    Predmet: Cliche Odpovedať s citátom Back to top

Este ich tu nikto nespomenul...

Mne sa zdaju ok,este som ich nevidel live...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 7:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mal som tu cest dvakrat (na festivale, nie sa samostatnom koncerte) ... dost slabe, miestami strasne trapne, hlavne naky song s jahodkou, ci nieco takeho ... 0 bodov

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak to je šit

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 2:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

raz som ich videl ako predkapelu vetroplach. cim dlhsie hrali, tym viac som chcel aby uz skoncili. dost nudne, a spevak sa tvari ako najlepsi skladatel na slovensku.

Martin

Založený: 07.11.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no, oni maju taky svojsky humor, ze?? ale ja mam rakovinu, mna nic nesere Very Happy

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Jan 13, 2007 10:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

druhy album im maju produkovat tomas sloboda (ex-Le Payaco) a marek rakovicky (Lavagance), tak snad to bude lepsie

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Martin

Založený: 07.11.2006

PríspevokZaslal: Ne Jan 14, 2007 12:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

iba ze by nie Razz ..sl.ozaj a ten prvy im tiez produkoval tomas, pokial viem

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 15, 2007 9:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No a ja ich mam celkom rad. Raz som ich videl nazivo v klube a ludia sa na nich vcelku zabavali. Je sice pravda, ze hrali ako posledni a vacsina publika uz mala riadne nalozene... Laughing Ale aj tak, v pohodke kapela podla mna. Ten spevak ma take arogantnejsie vystupovanie, co nemusi kazdemu vyhovovat...Kua ale sak sme na Oasis fore, tu by to mala byt skor vyhoda. Wink

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Jan 16, 2007 6:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

arogantnejsie vystupovanie moze dopadnut na publikum viacerymi sposobmi ... v tomto pripade maximalne trapne Wink

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 16, 2007 7:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja som si tiez myslel ze si mozno viac myslia ako by mali, ale stravil som s nimi jeden fajnovy rokenrolovy vecer, a su to normalni chalani a je s nimi velka prdel Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Jan 16, 2007 4:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mozte hlavicky namahat, aj tak vas mozem parampa... Very Happy .no neviem poznam tuto piesen a este nejaku s kapustou no a trochu som sa zasmial aj na tom ked som to uslysel

BetterMan

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 12:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
arogantnejsie vystupovanie moze dopadnut na publikum viacerymi sposobmi ... v tomto pripade maximalne trapne Wink

Pokial niekto nie je ako Sid tak to znesiem Laughing Laughing
Ved ja aj tak chodim na kooncerty kvoli pitiu..kecam Cool

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na Myspace maju zavesene nejake songy z noveho albumu. Neznie to najhorsie Wink

http://www.myspace.com/clichefans

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 11:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vcelku f pohode dobra kapela Cool "Rozpustim ta ako kocku ladu,ked splachne ju tonic a gin "Wink dobre....

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: