Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

MS 2007 Moskva
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Máj 09, 2007 4:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heh cesi dostali poriadne na frak

ten malkinov gol nemal chybu.... hlavne to gesto pred ceskou lavickou Very HappyVery Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 9:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zase sme to nezvladli Confused

Ta nasa obrana...fakt tam chybal konstruktivny bek typu Visnovsky...Chara a Jurcina maju dlhe ruky ale hovno z toho ked su pomali,Strbak nicim nevycnieval,Stehlik aj Starosta hrali sedy priemer.Podhradsky odohral dobre MS.A na prekvapenie aj Granak patril k tym lepsim v zapase.Harant...ked lepsich nemame...

Inak Gaborik,Demitra,Hossa ok...aj ked na Demitrovi bolo asi vidno to zranenie...Jedina nasa patka co si vedela vytvorit aky taky tlak proti hociakemu superovi...Super ze prisli,bez nich by to bolo o dost horsie Cool
Proste ina liga:)

Satan,Kapus,Uram...pred tymito klobuk dole.Hlavne Kapus...v jeho rokoch dost dobre MS a Uram ma milo prekvapil,aj ked v celosvetovom meradle to bol len lepsi priemer.

Kukumberg,Radivojevic,Surovy...hm...Surovy bol moj tajny tip na hviezdu MS,ved v Svedskej lige to pekne valal.Mozno trosku stastia,alebo neviem...Radivojevic proti Svedom patril k najlepsim...bojovnik na pohladanie.Kukumberg...plati to iste,odohral velmi dobry zapas.

Ciernik,Kovacik,Melicharek...nic svetoborne neukazali...niekedy len bojovat nestaci...
Podkonicky...mozno keby dostal viac priestoru...

Krizan neodchytal podla mna zly zapas.S takou obranou pred sebou Laughing Podla mna nas este dost podrzal.Myslim si ze celkom dobre MS.

Halak...aj ked chytal v Montreale...hm...podla mna brankar by mal byt aj trosku osobnost aby si obcas dovolil aj dohukat obrancov alebo tak.Alebo su to skusenosti...Este asi chvilku potrva,kym budeme moct povedat,ze mame brankara tak dobreho ako su napriklad nasi utocnici.

To len tak,ze ako to vidim ja Laughing

A myslim,ze Rusi to vyhraju,dost jednosznacne.Cesi su von,aj ked neviem,pre mna su ako kazdy iny super.Este aby USA vyleteli,aby Stastny moc nepindal,lebo mu uplne jebe.Ako by to vyzeralo keby ten jeho Paul mal hrat za SVK ked nevie ani po slovensky...co by mal tlmocnika.Tak nech zalezie do europarlamentu...aj tam je zbytocne,lebo o zivote na svk vie uplne hovno Confused
Sice asi tolko asi Benova,tiez odtrhnuta od reality..sice ako takmer vsetci politici...to uz som v inej teme Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 9:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Ta nasa obrana...fakt tam chybal konstruktivny bek typu Visnovsky...Chara a Jurcina maju dlhe ruky ale hovno z toho ked su pomali,Strbak nicim nevycnieval,Stehlik aj Starosta hrali sedy priemer.Podhradsky odohral dobre MS.A na prekvapenie aj Granak patril k tym lepsim v zapase.Harant...ked lepsich nemame...

Inak Gaborik,Demitra,Hossa ok...aj ked na Demitrovi bolo asi vidno to zranenie...Jedina nasa patka co si vedela vytvorit aky taky tlak proti hociakemu superovi...Super ze prisli,bez nich by to bolo o dost horsie Cool

Satan,Kapus,Uram...pred tymito klobuk dole.Hlavne Kapus...v jeho rokoch dost dobre MS a Uram ma milo prekvapil,aj ked v celosvetovom meradle to bol len lepsi priemer.

Kukumberg,Radivojevic,Surovy...hm...Surovy bol moj tajny tip na hviezdu MS,ved v Svedskej lige to pekne valal.Mozno trosku stastia,alebo neviem...Radivojevic proti Svedom patril k najlepsim...bojovnik na pohladanie.Kukumberg...plati to iste,odohral velmi dobry zapas.

Ciernik,Kovacik,Melicharek...nic svetoborne neukazali...niekedy len bojovat nestaci...

Krizan neodchytal podla mna zly zapas.S takou obranou pred sebou Laughing Podla mna nas este dost podrzal.Myslim si ze celkom dobre MS.

Halak...aj ked chytal v Montreale...hm...podla mna brankar by mal byt aj trosku osobnost aby si obcas dovolil aj dohukat obrancov alebo tak.Alebo su to skusenosti...Este asi chvilku potrva,kym budeme moct povedat,ze mame brankara tak dobreho ako su napriklad nasi utocnici.

A myslim,ze Rusi to vyhraju,dost jednosznacne.Cesi su von,aj ked neviem,pre mna su ako kazdy iny super.Este aby USA vyleteli,aby Stastny moc nepindal,lebo mu uplne jebe.Ako by to vyzeralo keby ten jeho Paul mal hrat za SVK ked nevie ani po slovensky...co by mal tlmocnika.Tak nech zalezie do europarlamentu...aj tam je zbytocne,lebo o zivote na svk vie uplne hovno Confused
Sice asi tolko asi Benova,tiez odtrhnuta od reality..sice ako takmer vsetci politici...to uz som v inej teme Laughing

v nitre by sa nam zisiel dobry trener, nezobral by si to? Wink Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 9:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

v nitre by sa nam zisiel dobry trener, nezobral by si to? Wink Very Happy

E e...ale videl som v Sporte ze ste hladali v Nitre generalneho managera Laughing Aj ste nasli...ja som svoj CV neposlal Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 10:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Laughing Laughing Laughing Ale pekne si to zhodnotil, ja by som to neurobil lepsie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 12:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no aj by sa dalo s tym hodnotenim celkom suhlasit.

Nechapem preco nedostal Granak ovela viac priestoru. Ved neobratnych hromotlkov tam bolo dost, chybal pohyblivy hrac s dobrou rozohravkou.

Krizan nebol taku oporou ako minuly rok, ale zas pri tej obrannej hre co sme produkovali vacsinu casu, mu tazko mozno nieco vycitat. Halak sa mi zdal velmi dobry, nechapem preco ho Julo po zapase s Kanadou, kde robil co mohol, odpisal.

Inak velmi milo prekvapil Satanov utok, najma Kapus s Uramom a tiez Kukumberg. Aj Surovy s Radivojevicom hrali na urovni.

Na tieto majstrovstva sa bude v dobrom spominat hlavne kvoli zapasu s Cechmi. Skoda, lebo mali sme aj na medailu, pri troske stastia a lepsej obrane Crying or Very sad

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 10:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Cumim ake odborne analyzy sem hadzete Shocked Wink

Vcera ma to dost stvalo, ale ziadna tragedia nakoniec. Len uz by sa media mohli uvedomit a dobuducna utlmit tu obrovsku glorifikaciu hracov NHL. Vsetky tie titulky ako "prichadzaju hviezdy z NHL" a podobne. Confused Cely narod je potom nenasytny a caka nesplnitelne.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

we are fucked! Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: