|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Máj 09, 2007 4:17 pm Predmet: |
|
|
heh cesi dostali poriadne na frak
ten malkinov gol nemal chybu.... hlavne to gesto pred ceskou lavickou |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Máj 10, 2007 9:10 am Predmet: |
|
|
Zase sme to nezvladli
Ta nasa obrana...fakt tam chybal konstruktivny bek typu Visnovsky...Chara a Jurcina maju dlhe ruky ale hovno z toho ked su pomali,Strbak nicim nevycnieval,Stehlik aj Starosta hrali sedy priemer.Podhradsky odohral dobre MS.A na prekvapenie aj Granak patril k tym lepsim v zapase.Harant...ked lepsich nemame...
Inak Gaborik,Demitra,Hossa ok...aj ked na Demitrovi bolo asi vidno to zranenie...Jedina nasa patka co si vedela vytvorit aky taky tlak proti hociakemu superovi...Super ze prisli,bez nich by to bolo o dost horsie
Proste ina liga:)
Satan,Kapus,Uram...pred tymito klobuk dole.Hlavne Kapus...v jeho rokoch dost dobre MS a Uram ma milo prekvapil,aj ked v celosvetovom meradle to bol len lepsi priemer.
Kukumberg,Radivojevic,Surovy...hm...Surovy bol moj tajny tip na hviezdu MS,ved v Svedskej lige to pekne valal.Mozno trosku stastia,alebo neviem...Radivojevic proti Svedom patril k najlepsim...bojovnik na pohladanie.Kukumberg...plati to iste,odohral velmi dobry zapas.
Ciernik,Kovacik,Melicharek...nic svetoborne neukazali...niekedy len bojovat nestaci...
Podkonicky...mozno keby dostal viac priestoru...
Krizan neodchytal podla mna zly zapas.S takou obranou pred sebou Podla mna nas este dost podrzal.Myslim si ze celkom dobre MS.
Halak...aj ked chytal v Montreale...hm...podla mna brankar by mal byt aj trosku osobnost aby si obcas dovolil aj dohukat obrancov alebo tak.Alebo su to skusenosti...Este asi chvilku potrva,kym budeme moct povedat,ze mame brankara tak dobreho ako su napriklad nasi utocnici.
To len tak,ze ako to vidim ja
A myslim,ze Rusi to vyhraju,dost jednosznacne.Cesi su von,aj ked neviem,pre mna su ako kazdy iny super.Este aby USA vyleteli,aby Stastny moc nepindal,lebo mu uplne jebe.Ako by to vyzeralo keby ten jeho Paul mal hrat za SVK ked nevie ani po slovensky...co by mal tlmocnika.Tak nech zalezie do europarlamentu...aj tam je zbytocne,lebo o zivote na svk vie uplne hovno
Sice asi tolko asi Benova,tiez odtrhnuta od reality..sice ako takmer vsetci politici...to uz som v inej teme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Máj 10, 2007 9:13 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Zase sme to nezvladli
Ta nasa obrana...fakt tam chybal konstruktivny bek typu Visnovsky...Chara a Jurcina maju dlhe ruky ale hovno z toho ked su pomali,Strbak nicim nevycnieval,Stehlik aj Starosta hrali sedy priemer.Podhradsky odohral dobre MS.A na prekvapenie aj Granak patril k tym lepsim v zapase.Harant...ked lepsich nemame...
Inak Gaborik,Demitra,Hossa ok...aj ked na Demitrovi bolo asi vidno to zranenie...Jedina nasa patka co si vedela vytvorit aky taky tlak proti hociakemu superovi...Super ze prisli,bez nich by to bolo o dost horsie
Satan,Kapus,Uram...pred tymito klobuk dole.Hlavne Kapus...v jeho rokoch dost dobre MS a Uram ma milo prekvapil,aj ked v celosvetovom meradle to bol len lepsi priemer.
Kukumberg,Radivojevic,Surovy...hm...Surovy bol moj tajny tip na hviezdu MS,ved v Svedskej lige to pekne valal.Mozno trosku stastia,alebo neviem...Radivojevic proti Svedom patril k najlepsim...bojovnik na pohladanie.Kukumberg...plati to iste,odohral velmi dobry zapas.
Ciernik,Kovacik,Melicharek...nic svetoborne neukazali...niekedy len bojovat nestaci...
Krizan neodchytal podla mna zly zapas.S takou obranou pred sebou Podla mna nas este dost podrzal.Myslim si ze celkom dobre MS.
Halak...aj ked chytal v Montreale...hm...podla mna brankar by mal byt aj trosku osobnost aby si obcas dovolil aj dohukat obrancov alebo tak.Alebo su to skusenosti...Este asi chvilku potrva,kym budeme moct povedat,ze mame brankara tak dobreho ako su napriklad nasi utocnici.
A myslim,ze Rusi to vyhraju,dost jednosznacne.Cesi su von,aj ked neviem,pre mna su ako kazdy iny super.Este aby USA vyleteli,aby Stastny moc nepindal,lebo mu uplne jebe.Ako by to vyzeralo keby ten jeho Paul mal hrat za SVK ked nevie ani po slovensky...co by mal tlmocnika.Tak nech zalezie do europarlamentu...aj tam je zbytocne,lebo o zivote na svk vie uplne hovno
Sice asi tolko asi Benova,tiez odtrhnuta od reality..sice ako takmer vsetci politici...to uz som v inej teme |
v nitre by sa nam zisiel dobry trener, nezobral by si to? _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Máj 10, 2007 9:29 am Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
BetterMan Napísal: |
Zase sme to nezvladli
v nitre by sa nam zisiel dobry trener, nezobral by si to? |
E e...ale videl som v Sporte ze ste hladali v Nitre generalneho managera Aj ste nasli...ja som svoj CV neposlal |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Št Máj 10, 2007 10:31 am Predmet: |
|
|
Ale pekne si to zhodnotil, ja by som to neurobil lepsie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Máj 10, 2007 12:09 pm Predmet: |
|
|
no aj by sa dalo s tym hodnotenim celkom suhlasit.
Nechapem preco nedostal Granak ovela viac priestoru. Ved neobratnych hromotlkov tam bolo dost, chybal pohyblivy hrac s dobrou rozohravkou.
Krizan nebol taku oporou ako minuly rok, ale zas pri tej obrannej hre co sme produkovali vacsinu casu, mu tazko mozno nieco vycitat. Halak sa mi zdal velmi dobry, nechapem preco ho Julo po zapase s Kanadou, kde robil co mohol, odpisal.
Inak velmi milo prekvapil Satanov utok, najma Kapus s Uramom a tiez Kukumberg. Aj Surovy s Radivojevicom hrali na urovni.
Na tieto majstrovstva sa bude v dobrom spominat hlavne kvoli zapasu s Cechmi. Skoda, lebo mali sme aj na medailu, pri troske stastia a lepsej obrane _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Št Máj 10, 2007 10:11 pm Predmet: |
|
|
Cumim ake odborne analyzy sem hadzete
Vcera ma to dost stvalo, ale ziadna tragedia nakoniec. Len uz by sa media mohli uvedomit a dobuducna utlmit tu obrovsku glorifikaciu hracov NHL. Vsetky tie titulky ako "prichadzaju hviezdy z NHL" a podobne. Cely narod je potom nenasytny a caka nesplnitelne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Máj 10, 2007 10:37 pm Predmet: |
|
|
we are fucked! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|