|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Máj 21, 2007 6:02 pm Predmet: Proud Mary |
|
|
Hovori vam to nieco?Neviem ci to nie su Noelovi kamarati...V pia maju koncert v Londyne a kedxe som tu /neviem ka kolko/,tak ak sa niekto najde v Londyne rad s nim pojdem /myslene hlavne pre tzch co su tu /
Zistujem ze moja anglictina je taka slabaaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Po Máj 21, 2007 6:37 pm Predmet: |
|
|
Noel ich dokonca produkoval? To pojdem aj peso...berem aj fotak kebz nieco...hadm mi Chief neda do drzky keby nahodou |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Máj 21, 2007 7:23 pm Predmet: |
|
|
jj! odfot sa aj s noelom ty mas na to nejake stastie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Po Máj 28, 2007 2:01 pm Predmet: |
|
|
No taky vecer.Najskor som asi hodinu hladal ten pub...stretol som jednu cesku..ta ma nesetrila..a povedala ze som fucked up Ked som to nasiel,tak som dal par piv,nejaky gin tonic.Who the fuck povedal ze anglicanky su skarede?Mne sa zdali vcelku fajn.Samozrejme ze tam bolo zopar tipkov co sa podobali na Gema alebo na Ashcrofta,ale nic vazne...s prepacenim som im pi*u rozumel ked som aj s niekym prehodil zopar slov.Az po mojom upoyorneni ze som cudzinec sa dalo s nimi komunikovat.No...kapela...bola vcelku fajn.len tam bolo vela ludi tak som ani nevidel ze na bicich hra terry kirkbride alebo niekto iny.vela ludi tam bolo len kvoli Noelovi.Tak som kupil nejake cd Proud Mary/dve..teraz ma ze vraj vyjst tretie/ a tricko a siel som dom.Pri tube station som zacul ako niekto zakrical Noel....tak som sa vratil este raz do podniku,aj som sa nenapadne opytal takej baby co tam robila ci je Noel dnu..povedala ze nie ale ze by mohol prist.Tak som siel dom...aj ked na podiu sa rozohrievala nejaka dalsia kapela,ale ja uz som mal vcelku nakupene |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|