Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Počet songov na singli

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 03, 2007 12:55 pm    Predmet: Počet songov na singli Odpovedať s citátom Back to top

Az teraz som sa dozvedel, ze maximalny pocet songov na singli je pevne dany a ze sa mohli davat na singel len tri skladby, ale teraz ze uz znova styri. Tak preto po singloch z Behe Here Now byvali uz len 2 B-sides namiesto troch na kazdom singli? Aj ked povedzme si to uprimne, na singloch z posledneho albumu by stacila aj jedna, keby bola aspon tak kvalitna ako tie predchadzajuce b-sides

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 03, 2007 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Suhlas s tym o poslednom albume...
O pocte songov na sigli som nevedel.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 03, 2007 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hmmm zaujimava informacia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 05, 2007 11:04 pm    Predmet: Re: Počet songov na singli Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
Az teraz som sa dozvedel, ze maximalny pocet songov na singli je pevne dany a ze sa mohli davat na singel len tri skladby, ale teraz ze uz znova styri. Tak preto po singloch z Behe Here Now byvali uz len 2 B-sides namiesto troch na kazdom singli? Aj ked povedzme si to uprimne, na singloch z posledneho albumu by stacila aj jedna, keby bola aspon tak kvalitna ako tie predchadzajuce b-sides

To som tiez netusil o tom pocte skladieb. Ale nemyslim si, ze to je dovod preco mavaju Oasis menej B-sides. Niektore kapely v snahe ist co najvyssie v charts vydavaju aj 4 formaty toho isteho singla. Vrcholne ma vie nasrat ked niekto vyda CD1, CD2, DVD singel pripadne este aj 7"vinyl. Potom sa este na iTunes objavi aj "special acoustic version"...To uz niekedy taky singel set je drahsi nez album. Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pre mňa je to novinka, čo sa týka počtu B§sides na singli. Popravde ani veriť sa mi tomu nechce. Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: