|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ne Jún 03, 2007 12:55 pm Predmet: Počet songov na singli |
|
|
Az teraz som sa dozvedel, ze maximalny pocet songov na singli je pevne dany a ze sa mohli davat na singel len tri skladby, ale teraz ze uz znova styri. Tak preto po singloch z Behe Here Now byvali uz len 2 B-sides namiesto troch na kazdom singli? Aj ked povedzme si to uprimne, na singloch z posledneho albumu by stacila aj jedna, keby bola aspon tak kvalitna ako tie predchadzajuce b-sides |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ne Jún 03, 2007 2:22 pm Predmet: |
|
|
Suhlas s tym o poslednom albume...
O pocte songov na sigli som nevedel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Ne Jún 03, 2007 2:52 pm Predmet: |
|
|
Hmmm zaujimava informacia. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 11:04 pm Predmet: Re: Počet songov na singli |
|
|
teepek Napísal: |
Az teraz som sa dozvedel, ze maximalny pocet songov na singli je pevne dany a ze sa mohli davat na singel len tri skladby, ale teraz ze uz znova styri. Tak preto po singloch z Behe Here Now byvali uz len 2 B-sides namiesto troch na kazdom singli? Aj ked povedzme si to uprimne, na singloch z posledneho albumu by stacila aj jedna, keby bola aspon tak kvalitna ako tie predchadzajuce b-sides |
To som tiez netusil o tom pocte skladieb. Ale nemyslim si, ze to je dovod preco mavaju Oasis menej B-sides. Niektore kapely v snahe ist co najvyssie v charts vydavaju aj 4 formaty toho isteho singla. Vrcholne ma vie nasrat ked niekto vyda CD1, CD2, DVD singel pripadne este aj 7"vinyl. Potom sa este na iTunes objavi aj "special acoustic version"...To uz niekedy taky singel set je drahsi nez album. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: St Jún 06, 2007 2:22 pm Predmet: |
|
|
Pre mňa je to novinka, čo sa týka počtu B§sides na singli. Popravde ani veriť sa mi tomu nechce. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|