Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Streets

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> O v�etkom mo�nom ...
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
stanek

Zalo�en�: 05.03.2007
Pr�spevky: 287

Pr�spevokZaslal: Pi J�n 08, 2007 2:25 pm    Predmet: The Streets Odpoveda� s cit�tom Back to top

Takze, aky je vas nazor na The Streets? Zda sa mi ze zatial tu nebol spomenuty. Nemyslite si ze som nejaky fanusik hip-hopu ale tak tento rapper ma fakt zaujal tym jeho zaujimavym stylom rapovania s britskym prizvukom. Je to asi jediny rap ktory pocuvam Very Happy
Tak co na nho hovorite?

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
john plish

Zalo�en�: 03.06.2007
Pr�spevky: 32

Pr�spevokZaslal: Pi J�n 08, 2007 2:51 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

N�, tak by som ti odpor�čal aj Plan B. Je to tiež UK reper a jeho hudba m� tak� indie rockov� feeling. Mysl�m Dosť dobr�, tiež s britsk�m pr�zvukom Smile.
Spolu s The Streets je pod rovnak�m labelom 679 Recordings.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
..filip

Zalo�en�: 10.12.2005
Pr�spevky: 620

Pr�spevokZaslal: Pi J�n 08, 2007 2:58 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Fit but you dont know it je velkaaaa vypalovacka.. a aj ostatne veci su super co som pocul

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
Ras�o

Zalo�en�: 15.03.2006
Pr�spevky: 406

Pr�spevokZaslal: Pi J�n 08, 2007 4:34 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Tak ja som po�ul len Dry Your Eyes, celkom dobr�, ten pr�zvuk je skvel�, ale Oasis s� lep�� Smile

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
stanek

Pr�spevokZaslal: Pi J�n 08, 2007 4:53 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Dry Your Eyes bola prva co som pocul.
Inac refren Dry Your Eyes mal povodne spievat Chris Martin Very Happy

Naposledy upravil stanek d�a Po Sep 29, 2008 7:10 pm, celkom upraven� 1 kr�t

majky

Zalo�en�: 25.02.2005
Pr�spevky: 952

Pr�spevokZaslal: Po J�n 11, 2007 6:22 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja ich mam rad, raz som mal kolegu v kancelarii ktori ich pocuval, tak sa to na mna nalepilo

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky MSN Messenger ICQ
stanek

Pr�spevokZaslal: Po Sep 29, 2008 7:09 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

zaujimal by ma vas nazor na to ked streets spieva Very Happy

the streets - your song (elton john cover)
http://www.youtube.com/watch?v=eTtieF4-fGc

..filip

Zalo�en�: 10.12.2005
Pr�spevky: 620

Pr�spevokZaslal: Po Sep 29, 2008 9:44 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

to bolo na vyberovke co malo 40te vyrocie bbc kde pre kazdy rok sa vybral song ktory bol v tom roku no. 1 a sucasna kapela/spevak/spevacka ho znovu naspievala... no nic moc to neni toto je ztych lepsich Very Happy (dobre ztoho cd je stereophonics - you sexy thing napr)

...i dont have much money, but boy if i did.. :DDDD

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
stanek

Pr�spevokZaslal: Ut Sep 30, 2008 4:31 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

no nespieva prave najlepsie..ale je to take uprimne Very Happy

Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> O v�etkom mo�nom ... �asy uv�dzan� v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nem��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
Nem��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re